Administratiekantoor Tilburg & Eindhoven

Van Meijl Freriks is een jong administratiekantoor gevestigd te Tilburg en Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van het MKB en de ZZPà©rs waaronder de Startende en doorstartende ondernemers. U kunt bij ons terecht voor begeleiding, uw administratie, jaarverslag, aangifte inkomstenbelasting, Aangifte vennootschapsbelasting, herstructurering, financieringen, salarisadministratie en het opstellen van uw Ondernemingsplan. Dit zijn een aantal diensten die wij u kunnen aanbieden.

Administratiekantoor Van Meijl Freriks in Tilburg en Eindhoven wordt steeds meer gevonden door de MKB-bedrijven met meer dan 10 medewerkers in loondienst. Ook voor personeelszaken kunt u bij onze adviseurs terecht. Van Meijl Freriks geeft helder advies en is duidelijk in de prijsstelling naar de MKB-ondernemer, daarnaast kunnen de adviseurs de klanten op fiscaal gebied op het hoogste niveau bijstaan, wij zijn namelijk aangesloten bij de Federatie van Belastingadviseurs, Het hoogste kwaliteits keurmerk voor belastingadviseurs.

Zowel het administratiekantoor in Tilburg als Eindhoven staan onder leiding van ervaren krachten die meer dan 10-15 jaar ervaring hebben in de accountancy en fiscale wereld en jarenlang bij accountantskantoren in Tilburg en Eindhoven hebben gewerkt, de Markt is bij ons bekend. Omdat wij als kantoor duidelijk onze prijsstelling vastleggen in een offerte, komen er nooit geen vervelende facturen op nacalculatie. We spreken Een vaste prijs af voor de te verrichten werkzaamheden. Voor ZZP-ers hebben we het ZZP-pakket, hierin zitten alle Jaarlijks terugkerende werkzaamheden plus gratis advisering voor kleine fiscale vraagstukken. Neem contact op met een adviseur van Van Meijl Freriks via de website www.vanmeijlfreriks.nl

Kwalitatief kunnen we ons op fiscaal en administratief gebied meten met de middelgrote accountantskantoren in Tilburg en Eindhoven, en wat betreft prijsstelling zijn wij beduidend goedkoper, Informeer eens geheel vrijblijvend bij ons administratiekantoor in Tilburg van Eindhoven.