AdOnsite, Nederlands nieuwste media-exploitant, heeft weer met succes een roltrapreclamecampagne geïnstalleerd. à¢â‚¬à…“Ik ben erg enthousiast over de bekleding van de roltrap. Het geeft een versterkende sfeer aan de ruimte, de roltrap wordt meer onderdeel van je winkel. Een extra manier om te communiceren met je klanten en voorbijgangers op een prima, discrete manier. Commerciële kansen te over als het gaat om de invulling van de uitingen die je hier kunt communiceren met leveranciers of andere geïnteresseerden. Aldus Gerard van der Meulen, bedrijfsleider Jumbo Supermarkten te Deventer.

Kijk hier om de foto´s te zien op Flickr
http://www.filckr.com/photos/escaltor-advertising/

Over AdOnsite
Opericht in 2008, AdOnsite zorgt voor zowel indoor als outdoor advertentieruimte op locatie, eventueel in combinatie met promotie. We hebben een netwerk van A-locaties waar adverteerders onder de aandacht kunnen komen. AdOnsite heeft het exclusieve recht in handen om ADRailà¢à¢â‚¬Å¾¢ te exploiteren in de Benelux.

Over ADRailà¢à¢â‚¬Å¾¢

ADRailà¢à¢â‚¬Å¾¢ is een gepatenteerd advertentie medium dat speciaal ontwikkeld is voor de leuningbanden van roltrappen, rolpaden en hellingbanen. Deze vorm van adverteren maakt het mogelijk om op unieke manier te onderscheiden- of u nu naamsbekendheid wilt of actiematig wilt communiceren, ADRailà¢à¢â‚¬Å¾¢ is een uitmuntend concept binnen een strategie van promotionele mogelijkheden.

ADRailà¢à¢â‚¬Å¾¢ is Tà¼V gecertificeerd en hindert het operationele proces van roltrappen niet. Daarnaast hebben brandveiligheidstesten aangetoond dat ADRailà¢à¢â‚¬Å¾¢ een brandproces vertraagd in plaats van versnelt.

Advertentienetwerk

ADRailà¢à¢â‚¬Å¾¢ kan momenteel worden aangeboden in een landelijk netwerk van winkelcentra, vliegvelden, beurs,- en congrescentra. Voor de actuele beschikbaarheid van locaties kunt u contact opnemen met AdOnsite.

Website: http://www.adonsite.nl