(Persbericht) Almere, 28 september 2011 Adriaan Belonje (36) is als directeur in dienst getreden bij Receptel. Dit label van Unique is gespecialiseerd in outsourcing van receptiediensten. Belonje is in deze functie verantwoordelijk voor de prestaties van Receptel Nederland. Kwaliteit, continuïteit en imago van receptiediensten zijn de belangrijkste kernwaarden van de dienstverlening van Receptel die Belonje verder zal professionaliseren en optimaliseren.

Belonje was de afgelopen 5 jaar werkzaam bij arbeidsmarktintermediair Start People en heeft daar diverse managementfuncties vervuld. Hij was in de beginperiode als manager implementatie onder andere verantwoordelijk voor het grootste vakantiekrachtenproject van Europa. Later heeft Belonje in de functie van areamanager in Limburg en Noord-Brabant ondanks het economische klimaat goede resultaten behaald.

à¢â‚¬Å“De receptie is van groot belang voor het imago van een onderneming. De receptionist en gastvrouw of -heer in combinatie met het dienstverleningsmodel maken hierin het verschil. Elke in- en externe klant wil gepaste aandacht en zich bijzonder voelen, Receptel staat hiervoor garantà¢â‚¬, aldus Belonje. Over zijn groeiambitie met de organisatie zegt hij: à¢â‚¬Å“Receptel heeft haar kwaliteit van receptiedienstverlening op het hoogste niveau in Nederland georganiseerd en daar zal ik op blijven focussen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat deze bruisende organisatie een sterke groei blijft doormaken.à¢â‚¬

-----------------------
Noot voor de redactie: een foto op hoge resolutie van Adriaan Belonje, directeur van Receptel, is op aanvraag beschikbaar.

Over Receptel
Receptel is strategisch partner op het gebied van receptiedienstverlening en onderdeel van Unique. Receptel is gespecialiseerd in het outsourcen van receptiediensten en neemt de receptiediensten van klanten geheel, gedeeltelijk of tijdelijk uit handen. Door de ontvangst en de telefonie te outsourcen, verzekeren bedrijven de receptie hun ´visitekaartje‘˜ van een professionele uitstraling. Voor meer informatie, zie: www.receptel.com.