(Persbericht) In de afgelopen weken zijn wij bij Adver-Online druk bezig geweest met het uitbreiden van ons aanbod. Wij zijn verheugd te mogen vertellen dat wij twee nieuwe samenwerkingen aan zijn gegaan. Naast ons bestaande aanbod kunnen wij sinds vandaag ook plaatsingen op NRCcarrià¨re.nl en Agrifoodselect.nl aanbieden. Wij zijn erg blij met deze samenwerkingen omdat dit weer mooie aanvullingen zijn op het Adver-Online aanbod.

Agrifoodselect.nl is een samenwerking van de vakbladen: Plattelandspost(van en voor boeren), De Molenaar (voor graan verwerkende en diervoeder industrie) en EVMI (voedingsmiddelenindustrie). Op Agrifoodselect.nl komt vraag een aanbod van agri en food vacatures samen.

NRCCarrià¨re.nl is de vacaturesite van de NRC kranten. NRCCarrià¨re.nl heeft een groot bereik onder bestuurders, beslissers, financiële / zakelijke sector, semi overheid, en vrije beroepen. De bezoekers op NRCCarrià¨re.nl zijn hoog opgeleid (HBO+ en WO) en zijn erg carrià¨re gericht. Naast het online gedeelte worden de meest actuele vacatures ook doorgeplaatst naar de vacatureladders op woensdag in NRC.next en op zaterdag in NRC Handelsblad.