Vacatures, incl. videovacature direct op dà© doelgroep gerichte websites Snel personeel nodig maar geen tijd om uw vacatures op alle toonaangevende websites te plaatsen?

Adver-Online is recent gestart met een nieuwe aanvulling op de pakketten.
Met trots introduceren ze het Mediapakket Adver-Video. De kracht van dit pakket is een multimediapresentatie ter ondersteuning van een vacature. Deze presentatie in de vorm van een video wordt bij de klant opgenomen.
Adver-Online bekijkt de vacature en adviseert met betrekking tot de relevante vacaturesites waar de vacature op geplaatst kan worden.

Wat bieden zij aan?
Het maken van een videopresentatie voor een vacature via Adver-Video, ter ondersteuning van de plaatsingen van de vacatures op het internet.
Op basis van de aangeboden vacature wordt een advies gegeven welke sites geschikt zijn om de vacature met video-ondersteuning te plaatsen. Dit kan een op maat gemaakt pakket zijn of à©à©n van onze vertrouwde basispakketten.
De klant bepaalt zelf op welke sites uw vacature met video geplaatst wordt.

De video-ondersteuning komt uiteraard het best tot zijn recht in combinatie met HTML ondersteunde vacaturesites. Op HTML ondersteunde vacaturesites is de unieke videolink aanklikbaar, wat betekent dat er met een enkele klik wordt doorverwezen naar de site waar de video gehost wordt. Hier wordt de vacature netjes zichtbaar gemaakt en wordt de video van de vacature gepresenteerd in een eigen pagina. De video kan worden gebruikt in de vacaturetekst en uiteraard als link op de eigen site.

Een video maken in 7 stappen:
Intakegesprek;
Script opstellen;
Opnames maken;
Monteren;
Aflevering/terugkoppeling naar de klant; Mogelijkheid tot aanpassen montage; Plaatsen van de vacature + video op internet.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular