(Persbericht) In een eerder bericht deden we al melding van het ontstaan van B&Adver-Online wat ontstaan was uit een samenwerking van Adver-Online met B&A Career Management. Met B&Adver-Online heeft Adver-Online een landelijke dekking gerealiseerd met vestigingen in heel Nederland. Inmiddels is B&Adver-Online met een vestiging in Venlo en een in Sittard ook vertegenwoordigd in Limburg.

Met een vestiging in Venlo en Sittard heeft B&Adver-Online een mooie dekking in Limburg. Bedrijven in Limburg die hun kandidaten aan een selectie- en assessmenttraject wil onderwerpen hoeven deze kandidaten niet over de provinciegrenzen te sturen. Ze kunnen kiezen uit de dichtstbijzijnde vestiging in hun eigen provincie. Op deze manier kan B&Adver-Online haar klanten in Limburg nog beter en sneller van dienst zijn.

B&Adver-Online doorloopt drie stappen bij het vinden van de juiste kandidaat. Stap 1 omvat het werven van personeel met een op maat samengestelde online campagne. Bij stap 2 worden na een uitgebreide selectieprocedure de juiste kandidaten geselecteerd. Tenslotte biedt stap 3 de mogelijkheid om kandidaten aan een assessment te onderwerpen.