(Persbericht) Afgelopen zaterdag was de allereerste Emma's Amazing Fun Raising Show. Emma‘˜s Amazing Fun Raising is een initiatief van Stichting Embrace Emma. Deze stichting is in het leven geroepen door een groep ondernemers, onder leiding van ID&T directeur Duncan Stutterheim. Het doel van Stichting Embrace Emma is om in de komende jaren 2 miljoen euro op te halen voor het Emma Kinderziekenhuis AMC. Het Emma Kinderziekenhuis AMC wil het beste kinderziekenhuis ter wereld worden. Hiermee wil het ziekenhuis niet alleen de medische voorzieningen verbeteren, maar ook de levenskwaliteit van kinderen die vaak en lang ernstig ziek zijn.

Om geld op te halen voor het Emma kinderziekenhuis AMC heeft Stichting Embrace Emma een nieuwe vorm van fundraising ontwikkeld. De benefietavond van afgelopen zaterdag is dan ook bewust geen Fund Raising maar FUN Raising. Op deze manier hoopt de stichting ambitieuze, ondernemende jonge ouders aan te spreken.

Adver-Online voelt veel affiniteit met Stichting Embrace Emma en was afgelopen zaterdag dan ook à©à©n van de sponsors van de allereerste Emma‘˜s Amazing Fun Raising Show.