(Persbericht) Het is weer tijd voor een nieuwe Adver-Online vacature van de week. Deze week waren we er al snel uit wat de vacature van de week moest worden. De Adver-Online vacature van deze week is: Chemisch Analist bij Cosun Food Technology Centre (CFTC). CFTC heeft Adver-Online uitgekozen om samen te werken bij het optimaal ingevuld krijgen van deze zeer specialistische vacature.

Cosun Food Technology Centre brengt kennis en expertise van Cosun samen op het gebied van procestechnologie, productontwikkeling en analysetechnieken. Deze kennis stelt CFTC ten dienste van de Cosun bedrijven en hun klanten, met als doel hen met raad en daad bij te staan in de realisatie van hun doelen. CFTC is gevestigd in Roosendaal.

De CFTC afdeling Analyse biedt analytische en microbiologische ondersteuning bij projecten, onderzoeken, kwaliteitscontrole etc. aan zowel de CFTC onderzoekers als de Cosun bedrijven. Binnen deze afdeling is CFTC op zoek naar een Chemisch analist. De Chemisch Analist komt onder leiding van het hoofd van de afdeling Analyse.

De Chemisch Analist zal op een zelfstandige wijze complexere natchemische en instrumentele analyses uitvoeren. Enkele andere taken van de Chemisch Analist zullen zijn:
- Zelfstandig ontwikkelen en valideren van nieuwe analysemethoden, opstellen van analysevoorschriften;
- Rapporteren van analyseresultaten en onderzoeksverslagen;
- Beheren (ijking, calibratie, onderhoud) van complexere apparatuur;
- Beheren van de voorraad onderzoekshulpmiddelen;
- Bijhouden van /verdiepen in vakliteratuur.

De ideale Chemisch Analist heeft een afgeronde HBO Laboratoriumopleiding, 2-3 relevante werkervaring en kennis van moderne analysetechnieken (m.n. HPLC/HPIC).