(Persbericht) Adver-Online helpt bedrijven in alle branches met het optimaal inzetten van hun vacatures. Deze diversiteit is goed te zien aan de vacatures van de week. De ene keer hebben we een specialistische functie in de zorg, de andere keer gaat het om een makelaar vacature en de volgende keer is de vacature van de week een openstaande functie bij de Burger King. Deze week gaat het om een echte sales functie. De Adver-Online vacature van de week is: Ervaren Sales en Accountmanager bij OnGuard.

OnGuard is marktleider op het gebied van ontwikkeling en implementatie van credit and collection management software. Meer dan 850 opdrachtgevers in 30 verschillende landen maken al gebruik van de software-oplossingen en aanvullende diensten van OnGuard. OnGuard Nederland is gevestigd nabij Amsterdam.

Als Sales en Accountmanager ben je bij Onguard Nederland volledig verantwoordelijk voor het genereren van New Business binnen Nederland. Als Sales en Accountmanager benader je actief nieuwe relaties en ben je verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject. Alles van het maken van de afspraak tot aan het sluiten van de deal valt onder de verantwoordelijkheid van de Sales en Accountmanager. Het is belangrijk om relaties door middel van ´consultative selling‘˜ te overtuigen van het belang van de producten van OnGuard.

Een aantal belangrijke talenten van de Sales en Accountmanager zijn:
- Concept selling, bedrijfskundige processen en financiële software zijn vertrouwde begrippen.
- Je hebt minimaal 5 jaar commerciële B-to-B werkervaring, bij voorkeur in finance en/of ICT.
- Je voelt je thuis op het snijvlak van ICT en financiële business applicaties.
- Je bent initiatiefrijk en resultaatgericht met een afgeronde (commerciële) HBO.

OnGuard biedt de Sales en Accountmanager een inspirerende en motiverende werkomgeving in Kasteel Nederhorst. Daarnaast zijn er uitgebreide doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen de OnGuard Group. Als Sales en Accountmanager kun je bij OnGuard rekenen op een auto, laptop en telefoon.

Wil je meer weten over de vacature Sales en Accountmanager bij OnGuard? Klik hier en bekijk de volledige vacature!