(Persbericht) Deze week hebben wij voor een zeer bijzondere vacature van de week gekozen. De vacature van deze week is een vacature die uitstaat bij onze zuiderburen. De Adver-Online vacature van de week is: Shopmanager EXPO Wijnegem shopping.

Free Record Shop is marktleider op het gebied van home entertainmentproducten. De entertainmentretailer is ruim 38 jaar geleden begonnen als muziekwinkel. Inmiddels haalt zij, naast muziek, een groot deel van haar omzet uit films, games en gifts. Dit gebeurt niet alleen via de Free Record Shop winkels maar ook via de winkelformules EXPO, FAME en Game Mania.

Als Shopmanager bij EXPO kom je tussen het hoofdkantoor en het winkelpersoneel in te staan. Binnen deze functie sta je in nauw contact met de regiomanagers, leveranciers en andere filialen. Als Shopmanager heb je onder andere de verantwoordelijkheid over het sleutelbeheer, de verkoop en leiding van de winkel, de bezettingsplanning, de winkelgelden en diefstalbeperking.

De Shopmanager krijgt bij EXPO een zeer uitgebreid takenpakket. Een kleine greep uit dit takenpakket is:
à¢â‚¬¢ Je draagt onder bestendig toezicht van de Regio Verantwoordelijke, de verantwoording voor het dagelijkse beheer van de winkel.
à¢â‚¬¢ De realisatie van de vooropgestelde omzetten alsook de daarop afgestemde verkoop en promotionele activiteiten;
à¢â‚¬¢ Het opmaken van een optimale winkelbezetting;
à¢â‚¬¢ Een correcte kassa- en voorraadbehandeling;
à¢â‚¬¢ De filiaaladministratie;
à¢â‚¬¢ Het uitdragen van de EXPO waarden en filosofie. Loving, sharing, giving...caring!