(Persbericht) Ook deze week hebben we weer een zeer speciale vacature gevonden voor de vacature van de week. De vacature van deze week is een zeer specialistische functie, waar de medewerkers van Adver-Online hun hand niet voor omdraaien om deze via een aantal specialistische niche sites in de juiste doelgroep onder de aandacht te krijgen. De Adver-Online vacature van deze week is: WaterKlerk bij Burger Port Agencies B.V.

Burger Port Agencies B.V. is als Business Unit een onderdeel van de Koninklijke Burger Groep B.V. waar men zich bezighoudt met Port Agency activiteiten (Kapiteinskamer). De Nederlandse kantoren zijn gevestigd in Poortugaal, Vlissingen en in Amsterdam. De Koninklijke Burger Groep is à©à©n van de oprichters van S5 Agency World Ltd. S5 is een internationale samenwerking tussen gelijkwaardige bedrijven die gezamenlijk een netwerk bieden van Port Agencies.

De functie Waterklerk staat open bij Burger Port Agencies B.V. in Vlissingen. De Waterklerk krijgt de verantwoordelijkheid over het zekerstellen van een gecontroleerde behandeling en uitvoering van alle werkzaamheden voor de schepen in de havens van Vlissingen en Terneuzen. Het accent van de werkzaamheden van de Waterklerk ligt op het bezoeken van schepen bij aankomst (inklaring) en bij vertrek (uitklaring). De functie is een mooie combinatie tussen binnen- en buitenwerk.

Een aantal vereisten waar de ideale Waterklerk aan moet voldoen zijn:
- Een afgeronde HAVO of MBO opleiding en daarnaast is een scheepvaartgerelateerde opleiding vereist;
- Een nautische achtergrond en/of affiniteit met de scheepvaart;
- Communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
- Flexibel, zelfstandig en stressbestendig;
- Voldoet aan onze drie kernwaarden: respect en integriteit, no-nonsense, commitment en trots.

Denk jij de ideale Waterklerk te zijn voor Burger Port Agencies B.V.? Klik hier en bekijk de volledige vacature!