Tweede Factuurcongres bewijst groeiende interesse voor e-factureren

ARNHEM, 12 mei 2009 - Met meer dan vierhonderd bezoekers in het Eindhovense Evoluon is het Factuurcongres 2009 een groot succes geworden. Voor de aanwezigen was het evenement een goede gelegenheid om kennis rondom e-factureren te vergaren of te delen. Zevenentwintig exposanten toonden in de centrale Koepelzaal de kwaliteit van hun diensten. Daarnaast vonden er vier break-out sessies plaats waarbij deskundigen hun kennis en visie op diverse vlakken aangaande het onderwerp toelichtten.

Gouden Facturen 2009
Een hoogtepunt van het Factuurcongres was de verkiezing van de Gouden Facturen, de beloning voor het beste Nederlandse praktijkvoorbeeld in drie categorieën. De jury, bestaande uit Rex Arendsen (Economische Zaken), Paul Oude Luttighuis (Novay) en Stef Spaan (GS1 Nederland) trok zich na de presentatie van de acht genomineerden terug om te bepalen aan wie de drie Gouden Facturen zouden worden toegekend. Uiteindelijk werden FactuurSturen.nl (B2B e-factureren), AFAS (B2B factuurautomatisering ) en Rotaform (B2C e-factureren) beloond voor de beste praktijkvoorbeelden. Daarbij mocht AFAS zich verheugen in het feit dat het publiek hun presentatie verkoos als het meest aansprekende praktijkvoorbeeld van alle genomineerden, waardoor deze trotse organisatie met twee glazen platen kon terugkeren naar Leusden.

Organisator Factuurwijzer is zeer tevreden met de grote opkomst, het rijke inhoudelijke aanbod en het goede verloop van het Factuurcongres.

Over Factuurwijzer
Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Met onze kennis en expertise realiseren we op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking maximaal voordeel voor onze klanten, zowel voor zakelijke als voor non-profitorganisaties.

Noot voor de redactie: voor meer informatie:
Factuurwijzer / Factuurcongres 2009
Westervoortsedijk 50
6827 AT ARNHEM
Tel. 026-321 46 07
www.factuurcongres.nl
[email protected]