Agis sponsort de Fortis Singelloop Utrecht. Als zorgverzekeraar vindt zij het belangrijk dat mensen bewegen en zo werken aan hun gezondheid. Dat doet Agis onder meer door sportevenementen te ondersteunen en organiseren. Bewegen is immers gezond, geeft een goed gevoel en maakt het lichaam sterker. De sponsoring van de Singelloop past in dit streven. De 59e editie van de Fortis Singelloop in Utrecht vindt dit jaar plaats op 27 september.

Via dit sponsorschap promoot Agis bewegen als onderdeel van een gezonde leefstijl.
Dieneke Mandema, directeur Commercie van Agis Zorgverzekeringen: à¢â‚¬à…“Wij stimuleren onze klanten om gezonder en actiever te leven en bieden een breed scala aan beweegprogramma´s. Van het reguliere beweegprogramma ´Met Agis in Beweging´ tot de negen specifieke programma´s voor mensen met een chronische aandoening. Daarnaast voelt Agis zich als grootste zorgverzekeraar in Utrecht verbonden met de stad. Agis besteedt veel aandacht aan preventie- en gezondheidsprogramma´s in de Utrechtse wijken. Wij zijn daarom trots aanwezig te zijn op een gezond en gezellig evenement als de Singelloop.

Agis Breakfast Clinic
Als voorbereiding op de Fortis Singelloop Utrecht wordt op zondag 6 september van 9.30 uur tot 11.00 uur de Agis Breakfast Clinic georganiseerd in Park Lepelenburg. Alle inwoners van Utrecht en omstreken zijn uitgenodigd om samen op een laagdrempelige manier te gaan (hard)lopen. Tijdens de Singelloop op 27 september is Agis prominent aanwezig met een Agis bus. Hier kunnen bezoekers en deelnemers onder meer terecht voor een ontspannende stoelmassage.

Met Agis in Beweging
Agis vindt het belangrijk om bewegen voor iedereen toegankelijk te maken. Zo heeft de zorgverzekeraar al jaren een eigen beweegprogramma ´Met Agis in Beweging´. Dit laagdrempelige beweegprogramma is voor iedereen die onder professionele begeleiding wil beginnen met sporten of zijn conditie verder wil opbouwen. Er zijn twee trainingsvormen, Agis Fit & Fun en Agis Fit & Run. De trainingen vinden plaats in diverse stadsparken in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Zeist, Maarssen en Apeldoorn.

Utrecht gezond!
Onder het motto Utrecht gezond! werken Agis Zorgverzekeringen en de gemeente Utrecht intensief samen. Hiertoe ondertekenden beide partijen eind vorig jaar een convenant. Agis en de gemeente willen zo een bijdrage leveren aan een verbetering van de gezondheid van de Utrechters en het beheersbaar houden van de zorgkosten. Een gezonde leefstijl, een gezonde leefomgeving en een goede gezondheidszorg zijn belangrijk voor een goede gezondheid. De sponsoring van de Singelloop sluit hierbij aan.

Website: http://www.agisweb.nl