Agis Zorgverzekeringen sponsort de UPC Holland Triathlon Almere. Agis vindt het belangrijk dat mensen bewegen en zo werken aan hun gezondheid. Dat doet de zorgverzekeraar onder meer door sportevenementen te ondersteunen en organiseren. Bewegen is immers gezond, geeft een goed gevoel en maakt het lichaam sterker. De sponsoring van de Holland Triathlon past in dit streven. De 29e editie van de Holland Triathlon vindt dit jaar plaats op 29 augustus.

Via dit sponsorschap promoot Agis bewegen als onderdeel van een gezonde leefstijl. Zo is sportief genieten goed voor de gezondheid. Dieneke Mandema, directeur Commercie van Agis Zorgverzekeringen: à¢â‚¬à…“Wij stimuleren onze klanten om gezonder en actiever te leven en bieden een breed scala aan beweegprogramma´s. Van het reguliere beweegprogramma ´Met Agis in Beweging´ tot de negen specifieke programma´s voor mensen met een chronische aandoening´. Daarnaast heeft Agis veel verzekerden in Almere en zijn we graag dicht bij onze klanten. Tijdens de Triathlon is Agis met een bus aanwezig op het gezondheidsplein. Hier kunnen bezoekers en deelnemers onder meer terecht voor een ontspannende stoelmassage.

Met Agis in Beweging
Agis vindt het belangrijk om bewegen voor iedereen toegankelijk te maken. Zo heeft de zorgverzekeraar al jaren een eigen beweegprogramma ´Met Agis in Beweging´. Dit laagdrempelige beweegprogramma is voor iedereen die onder professionele begeleiding wil beginnen met sporten of zijn conditie verder wil opbouwen. Er zijn twee trainingsvormen, Agis Fit & Fun en Agis Fit & Run. De trainingen vinden plaats in diverse stadsparken in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Zeist, Maarssen en Apeldoorn.

Website: http://www.agisweb.nl