Nijmegen, 31 juli 2008 - Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, heeft per 1 juli Claudia Meessen (38) aangesteld als Senior Marketing Executive. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de implementatie en coà¶rdinatie van de marketingstrategie van Aia Software, zowel nationaal als internationaal.

Vanaf 1996 heeft Claudia brede ervaring opgedaan in marketing- en communicatiefuncties in business-to-consumer markten zoals retail, consultancy en de zorgsector. Terugkerend thema daarin is dat zij telkens het snijvlak tussen marketing en ICT heeft opgezocht en ruime ervaring heeft met het gebruik van klantendatabases voor loyaltyprogramma´s, klachtenmanagement en effectmeting van communicatie-programma´s. Vanaf begin 2006 is ze werkzaam geweest als Business Consultant bij Smart Concepts en heeft ze de overstap naar ICT gemaakt. In die functie was zij verantwoordelijk voor een aantal accounts op gebied van loyalty- en contractmanagement databases en bijbehorend websitebeheer.

à¢â‚¬Å“Ik zie mijn nieuwe functie als de ideale combinatie van mijn enthousiasme voor softwareontwikkeling en mijn werkervaring in marketing en communicatieà¢â‚¬, aldus Claudia. à¢â‚¬Å“Ik wil de verbindende schakel zijn tussen de afdelingen productmanagement, R&D en sales. Zo kan ik de krachten van die afdelingen bundelen en daarmee de positie van Aia nog verder versterken. Ik schaar mij volledig achter de filosofie van Aia om het beheer van content bij de business zelf te leggen terwijl de IT-afdeling alleen het systeem in de lucht houdt. Het is mijn persoonlijke ervaring dat dit de slagvaardigheid van bedrijven aanzienlijk verhoogt.à¢â‚¬

--------------

Noot voor redactie: Een afbeelding op hoge resolutie van Claudia Meessen, Senior Marketing Executive bij Aia Software is beschikbaar.

Over Aia Software

Aia Software is een toonaangevende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als à©à©n geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.

www.aia-itp.com.

Voor meer informatie:

Marcommit PR

Yvonne Fisscher

035-58 22 730

[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular