Nijmegen, 28 maart 2008 – Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, heeft per 1 februari haar organisatie uitgebreid met Tiny de Bijl. Als Functioneel Consultant is Tiny verantwoordelijk voor de continuïteit en het aansturen van de informatievoorziening bij Aia Software. Daarnaast vertegenwoordigt hij als Functioneel Consultant de gebruikersorganisatie van het product ITP. Gebruikers kunnen nu in een vroeg stadium van een project beter worden geholpen hun wensen helder te concretiseren. Tiny onderzoekt tevens de behoefte van gebruikers zodat op basis van hun wensen en eisen het ITP Document Platform verder ontwikkeld kan worden.

 

 

Tiny de Bijl werkte gedurende een periode van 19 jaar bij DeLageLanden Translease. Bij dit bedrijf was Tiny de laatste zes jaar werkzaam als Functioneel Applicatie Beheerder. In die functie bewaakte Tiny de diverse soorten applicaties die het bedrijf leverde, was hij verantwoordelijk voor problem-solving indien er zich fouten voordeden in deze applicaties en leverde hij een functionele inbreng bij projecten. Daarnaast behoorde het opleiden van nieuwe medewerkers in het gebruik van de diverse applicaties ook tot zijn werkzaamheden.

 

“Aia Software is een club van enthousiaste en vindingrijke mensen”, aldus Tiny de Bijl. “De medewerkers zijn trots op hun ITP Document Platform. Met mijn achtergrond in functioneel applicatiebeheer hoop ik een brug te slaan tussen de gebruikers van het systeem enerzijds en de interne organisatie anderzijds. Op die manier wil ik graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de ITP-applicatie richting maatwerk voor onze relaties. Mijn persoonlijke uitdaging ligt voornamelijk in het creëren van een win-win situatie voor zowel onze opdrachtgevers als voor Aia Software.”

 

-------------------------------------

 

Over Aia Software

Aia Software is een leidende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.

www.aia-itp.com.

 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Marcommit PR

Yvonne Fisscher

[email protected]

035-582 27 30