(Persbericht) Astrid van Kollenburg (26) uit Oostelbeers (Noord-Brabant) richtte in september 2010 de webwinkel AJOYA op. Je vindt er maandelijks nieuwe sieraden, tassen en modeaccessoires. Bovendien kun je een eigen AJOYA sieradenparty organiseren.

Sieraden, rekjes ervoor, tassen, horloges, sleutelhangers: het is allemaal te koop bij AJOYA. De webwinkel, die haar naam dankt aan het Spaanse ´joya‘˜ (sieraad) met de A van Astrid ervoor, is nog jong. Net als de oprichtster, die bovendien nog studente is. Toch loopt het al beter dan verwacht, vindt Astrid van Kollenburg. Tijdens de eerste winter verkoopt ze vooral veel shawls, collen en handschoenen.

Een voordeel voor de fanatieke webshopper is dat de collectie van AJOYA regelmatig wisselt. In de zomer maken de shawls dan ook plaats voor ´zonnige‘˜ accessoires. Bovendien komen er iedere maand wel nieuwe horloges, ringen of tassen bij op de website.

De standaard lage verzendkosten maken het erg aantrekkelijk om online bij AJOYA te shoppen. Betalingen kunnen geschieden via iDeal, PayPal, overschrijving of creditcard. In de maandelijkse nieuwsbrief, waarvoor je je op de website kunt inschrijven, zijn steeds nieuwe acties te vinden. Zo zijn er de ene keer geen verzendkosten en krijg je de andere keer korting op specifieke artikelen. De webwinkel levert tevens cadeaubonnen en als cadeau verpakte items (met persoonlijke boodschap), die direct naar de ontvanger verstuurd kunnen worden. Bestel je vandaag en betaal je via iDeal, dan heb je het product morgen in huis.

Wil je niet online kopen, dan kun je in de regio Eindhoven/Den Bosch/Tilburg ook Astrid van Kollenburg bij je thuis uitnodigen. Tijdens een sieradenparty wordt een groot deel van de collectie uitgestald en krijgt een groep vanaf zes personen de tijd om alles te passen. Bovendien krijgt de gastvrouw 15 procent korting op haar aankopen.

De link naar de webwinkel is: www.ajoya.nl.

Informatie voor de pers:

Astrid van Kollenburg
Tel.: 06-81144031
E-mail: [email protected]