(Persbericht) De webwinkel van Ajoya bestaat pas kort; toch heeft de site onlangs een totaal vernieuwde lay-out gekregen en is de collectie uitgebreid met onder andere sieraden en tassen van Sarlini en de Ajoya Charms, een mooie collectie zelf samen te stellen bedelarmbandjes.

Ajoya is in September 2010 opgericht door de Utrechtse student Astrid van Kollenburg en heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Niet alleen het uiterlijk van de webshop is aangepast, ook het gebruiksgemak is verbeterd, waardoor online shoppen bij Ajoya nog leuker wordt.

Naast de uiterlijke aanpassing is ook de collectie uitgebreid. Zo zijn er sieraden en tassen van Sarlini toegevoegd. Sarlini staat bekend om zijn trendy en vernieuwende collecties, die de laatste modetrends volgen. Daarnaast zijn er nu de Ajoya Charms, waarbij de klant zelf de perfecte bedelarmband samen kan stellen. De basisarmband en de charms worden los verkocht, zodat geen enkele armband hetzelfde is. Er is een ruime sortering aan basisarmbanden, van zilverkleurig tot parelarmbanden. Ook het assortiment bedels is ruim; er is onder andere keuze uit metalen of verzilverde bedels. De charms kunnen gemakkelijk aan de armband bevestigd worden, waardoor afwisseling mogelijk is.

Nieuw bij Ajoya is ook dat elke klant bij de bestelling een leuk cadeautje ontvangt, en indien de aankopen als pakket verzonden worden, een verrassende goodiebag, met daarin kortingsbonnen en cadeautjes van uiteenlopende webshops.

De link naar de webwinkel is: www.ajoya.nl.