Akerendam Digitaal ontwikkelt digitale psychologische adviesdiensten voor haar klanten en heeft onlangs succesvol haar eerste online assessment afgenomen met een deelnemer in Amerika. Akerendam test al meer dan 20 jaar mensen wereldwijd op hun potentieel voor de functie van (beurs)handelaar. Hiervoor heeft Akerendam diverse unieke producten ontwikkelt zoals de Simutrader, een online handelssimulatie.

De techniek staat echter niet stil en inmiddels behoren volledige online assessments tot de mogelijkheden. Door het inzetten van verschillende psychologische instrumenten en het online afnemen van een psychologische simulatie en interview is het mogelijk om op afstand een gedegen onderbouwd advies over uw deelnemer(s) te verkrijgen. De Psychologen van Akerendam Digitaal schrijven een rapportage in het Engels en bespreken het rapport online met de deelnemer.

De deelnemer en klant verliezen hierdoor geen kostbare (reis)tijd en kunnen door het online assessment flexibel en snel over een goed onderbouwd psychologisch rapport met advies beschikken.

Werft of werkt u internationaal en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om op afstand uw kandidaten te laten testen?

Bel ons op 035- 6782250 of kijk op onze website www.akerendamdigitaal.nl voor meer informatie.
Wij zijn u graag van dienst.

Akerendam Digitaal werkt voor de grootste en kleinsten in hun branche, succesvolle organisaties en heeft klanten in de financiële, industriële, logistieke, consultancy- en mediabranche; in de profit en ´not for profit´ sector, nationaal en internationaal.

Akerendam Digitaal denkt graag met u mee om uw selectietraject of trainingen op een andere manier in te richten.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular