(Persbericht) Mensen hebben vaak te kampen met een gebrek aan opslagruimte. Sinds enkele jaren is het concept Self-Storage sterk in opkomst. Bij Self-Storage huren mensen tijdelijk een opslagruimte. Het is concept is zeer flexibel. In Zwolle is Loods 038 Self-Storage inmiddels al een half jaar een betrouwbare oplossing.

Loods 038 Self-Storage in Zwolle is een Self-Storage bedrijf en bestaat inmiddels al weer een half jaar. Sinds het bedrijf in mei haar deuren opende voor klanten is het snel gegaan. Inmiddels is Loods 038 een vertrouwd adres geworden voor tijdelijke opslag in de regio Zwolle.

Ambitieus begonnen als nieuwe onderneming is het bedrijf begin dit jaar van start gegaan. Eigenaar Ralph Verheijen, met 24 jaar een jonge ondernemer, zag veel kansen in het concept Self-Storage. Een groeiende markt die de mensen de flexibele oplossing biedt voor tijdelijke opslagruimte.

In het eerste half jaar is Loods 038 een betrouwbaar bedrijf gebleken om uw goederen tijdelijk op te slaan. Veel particulieren hebben inmiddels van de diensten van Loods 038 gebruik gemaakt, om veelal uiteenlopende redenen. Verhuizingen, mensen die besluiten te gaan samenwonen, echtscheidingen (helaas het komt voor), zolderopruimingen, het geen afstand kunnen doen van hobbyspullen: Loods 038 heeft het de afgelopen 6 maanden allemaal voorbij zien komen.

Ook voor de zakelijke markt zijn de oplossingen van Loods 038 een uitkomst gebleken. Bedrijven met archiefmateriaal of handelsvoorraden vonden hun weg naar het bedrijf om hun goederen in een veilige en betaalbare opslagruimte te plaatsen. Voor zzp-ers is de opslag een gebleken voor de flexibiliteit die een à©à©npitter zoekt.

Naast deze opslag biedt Loods 038 ook stallingsmogelijkheden. Auto's, Oldtimers, Boten, Campers, Caravans, noem maar op, u kunt het stallen bij Loods 038. Veel mensen maken hier dan ook al gebruik van.

Ook in de toekomst kunt u gebruiken maken van de oplossingen van het bedrijf. Er zijn ambitieuze plannen om verder uit te breiden en zo de klanten nog meer te kunnen bieden.