De tiende editie van CampZone, CampZone 10: The First Decade, komt steeds dichterbij!

OIRSCHOT, 29 juni 2010 Met de zomer in zicht is het natuurlijk weer tijd voor het jaarlijks terugkerende CampZone. Dit jaar is het tijd voor een wel heel bijzondere editie. Van 30 juli 00:01 uur tot en met 9 augustus 11:00 uur zijn de poorten van het grootste outdoor gaming evenement van de wereld namelijk voor de tiende keer geopend!

Voor de trouwe bezoekers heeft de organisatie uiteraard wat verrassingen in petto om het jubileum te vieren. Zo werd op 26 juni het tienjarig bestaan door de geïnteresseerde CampZone deelnemers gevierd met een groots aangepakte barbecue, om alvast in de feestelijke stemming te komen voordat de gamevakantie anderhalve maand later losbarst. Maar ook tijdens het evenement zelf zullen de bezoekers een aantal leuke verrassingen krijgen. Dit allemaal naast hetgeen dat ieder jaar al georganiseerd wordt, zoals competities met dikke prijzen en gezellige activiteiten.

CampZone is een gamevakantie voor meer dan 1500 deelnemers. Mensen met de grote gezamenlijke hobby ´gamen‘˜ komen bij elkaar om gezellig wat te kletsen, te drinken en voor een gezellige barbecue. Het evenement biedt naast complete camping faciliteiten de bezoekers ook een razendsnel LAN-netwerk. Vanuit tenten en caravans worden computers aan elkaar gekoppeld om ook digitaal met elkaar te communiceren en om diverse games en competities tegen elkaar te kunnen spelen. Sinds 2007 wordt CampZone jaarlijks gehouden op een groot open veld in Oirschot, dat speciaal voor dit evenement jaarlijks wordt omgetoverd tot een volwaardige gaming-camping. Het centrale punt van CampZone is de ´maintent‘˜; een tent van met de laatst verschenen consoles, de catering en diverse stands. Hier kunnen deelnemers elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. Daarnaast worden er ook veel buiten activiteiten georganiseerd om de bezoekers een beetje uit hun tent te lokken. En het kampvuur wat 's avonds wordt aangestoken mag niet worden vergeten.

Wat dit jaar vooral speciaal is, is de internet verbinding. Ziggo sponsort een 500Mbit full duplex internetlijn. Hierdoor kunnen de hedendaagse games die vaak een goede stabiele internetverbinding nodig hebben ook feilloos gespeeld worden.

CampZone is werelds grootste als het gaat om outdoor gamevakantie. De meeste lanparty's, zo worden dit soort samenkomsten van gamers genoemd, duren vaak maar een weekend, maar CampZone duurt 11 dagen, 24 uur per dag.

Moet je een ervaren gamer zijn om naar CampZone te gaan? Nee, dat is niet nodig. Van mensen die dagelijks hun flinke portie gamen nodig hebben tot mensen die het alleen maar leuk vinden om naar te kijken, gamers van ieder kaliber zul je op CampZone aantreffen.

Voor meer informatie over CampZone kunt u terecht op www.campzone.nl.

Perscontact:
Ilone Bloemen
Tel: +31 30 63 59 022 (werkdagen 7:45 - 16:00)
[email protected]

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Graag nodigen wij u uit om een dagje CampZone 10: The First Decade te komen bekijken. Wij vragen u contact op te nemen met ons perscontact zodat we kunnen zorgen dat er een perskaart voor u klaar ligt. We willen u er op wijzen dat bezoekers van dit evenement voornamelijk 's middags en 's avonds actief zijn en raden u daarom aan pas na 12:00 uur een bezoek te brengen.
Beeldmateriaal kan gedownload worden van http://media.duh-events.nl/list/CampZonePers.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular