Zoetermeer, 4 december 2008 AlarmGo lanceert de AlarmGo GPS telefoon voor zorg en veiligheid.

De AlarmGo dienst maakt gebruik van deze kleine mobiele telefoon met GPS plaatsbepalingsysteem zodat u eigenlijk nooit alleen bent en anderen u direct weten te vinden in geval van nood. AlarmGo is hiermee zeer geschikt voor ouderen, kinderen, invaliden, sporters en alleen werkenden (lonely workers).

De handzame AlarmGo GPS telefoon is wereldwijd traceerbeer via het Internet. Niet alleen de familie en vrienden maar ook professionele hulpdiensten kunnen direct assistentie verlenen in geval van nood.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u via onze website www.alarmgo.nl of via email [email protected] contact opnemen met Alarmgo.

AlarmGo
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands
[email protected]

Over AlarmGo

AlarmGo levert pragmatische track&tracà© oplossingen die inspelen op de problematiek die de zorg en veiligheid met zich meebrengen. De focus van de AlarmGo dienstverlening is een goede kwalitatieve oplossing aanbieden richting consumenten en bedrijven met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn de oplossingen zeer eenvoudig in gebruik en geschikt van jong tot oud. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.alarmgo.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular