Amsterdam, 19 november 2007 – All About Change, een onderneming die zich bezighoudt met het begeleiden van individuele, team- en organisatieontwikkeling, organiseert op 10 en 11 januari 2008 een training Appreciative Inquiry voor managers met als thema ‘Managen met vertrouwen’. Cora Reijerse, directeur-eigenaar van All About Change, laat leidinggevenden tijdens de workshop onder meer kennismaken met een filosofie en aanpak van organisatieontwikkeling, genaamd Appreciative Inquiry.

Deze workshop is bedoeld voor managers van alle niveaus die hun beïnvloedingsrepertoire willen uitbreiden. Tijdens deze dagen leren zij hoe ze op basis van een waarderende en onderzoekende houding een zinvol dialoog kunnen voeren met de mensen waarmee ze samenwerken. Ook is de workshop gericht op het vergroten van het professioneel vertrouwen en de betrokkenheid van het personeel door met vertrouwen te managen. Op 8 februari volgt op deze workshop een terugkomdag waar de ervaringen tot dan toe worden besproken. Appreciative Inquiry is een positieve veranderingsmethodiek en wordt gebruikt om veranderingen binnen organisaties te realiseren.

Nico de Bruin en Cora Reijerse, beiden ervaren coaches, trainers en adviseurs van All About Change, zullen de workshop begeleiden. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een mail te sturen aan All About Change, [email protected]. De kosten voor deze driedaagse cursus bedragen € 1.195,00.

---------------------

Over All About Change

All About Change is een onderneming die zich bezighoudt met het begeleiden van individuele, team- en organisatieontwikkeling. De interventies richten zich op alle veranderingen binnen organisaties die niet mogelijk zijn zonder professionele betrokkenheid. All About Change maakt gebruik van de Appreciative Inquiry aanpak. Bij deze benadering worden doelen en resultaten gerealiseerd op basis van een betrokken veranderingsmethodiek. Door middel van trainingsdagen, workshops, brainstormsessies, werkconferenties en individuele coachingstrajecten brengt All About Change mensen in contact met hun wensen en kwaliteiten. All About Change helpt teams en organisaties om gezamenlijke uitgangspunten te vinden en het bedrijf of de afdeling op basis van een consensus een ander beleid te laten uitvoeren. Werknemers raken verbonden met de doelstellingen en zorgen zo voor een hoge kwaliteit van het werk. Voor meer informatie kijkt u op www.allaboutchange.nl.

 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]