Amsterdam, 4 december 2007 – All About Change, een onderneming die zich bezighoudt met het begeleiden van individuele, team- en organisatieontwikkeling, organiseert op maandag 7 januari een workshop Appreciative Inquiry, met als thema ‘Veranderen gaat vanzelf’. Cora Reijerse, directeur-eigenaar van All About Change, laat net als in eerdere workshops deelnemende directeuren en HR-managers kennismaken met deze nieuwe filosofie en aanpak van organisatieontwikkeling, genaamd Appreciative Inquiry.

Appreciative Inquiry is een positieve veranderingsmethodiek en wordt gebruikt om veranderingen binnen organisaties te realiseren. Deze nieuwe benadering wint steeds sneller terrein binnen Europa en Cora Reijerse heeft hiermee recente successen geboekt bij verschillende organisaties. Goede, productieve samenwerking, gemeenschappelijke visieontwikkeling en efficiënte logistieke processen zijn voorbeelden van resultaten die bereikt worden met de aanpak.

Het programma van de workshop Appreciative Inquiry ziet er als volg uit:

14.00 uur                   Entree

14.15 uur                   Kennismaken

14.30 uur                   Wat is All About Change?

14.45 uur                   Ervaring opdoen met een nieuwe manier van veranderen: Appreciative Inquiry

15.45 uur                   Teamcoaching casebeschrijving: Fair Food

16.45 uur                   Wat kan Appreciative Inquiry voor uw organisatie betekenen?

17.00 uur                   Netwerkborrel

De workshop vindt plaats in de IJ Kantine, op de MT Ondinaweg 15-17 te Amsterdam (NDSM-werf). De kosten voor deelname aan de workshop zijn € 65,- en aanmelden kan online via www.allaboutchange.nl  of telefonisch op 020-320 44 66.

---------------------

Over All About Change

All About Change is een onderneming die zich bezighoudt met het begeleiden van individuele, team- en organisatieontwikkeling. De interventies richten zich op alle veranderingen binnen organisaties die niet mogelijk zijn zonder professionele betrokkenheid. All About Change maakt gebruik van de Appreciative Inquiry aanpak. Bij deze benadering worden doelen en resultaten gerealiseerd op basis van een betrokken veranderingsmethodiek. Door middel van trainingsdagen, workshops, brainstormsessies, werkconferenties en individuele coachingstrajecten brengt All About Change mensen in contact met hun wensen en kwaliteiten. All About Change helpt teams en organisaties om gezamenlijke uitgangspunten te vinden en het bedrijf of de afdeling op basis van een consensus een ander beleid te laten uitvoeren. Werknemers raken verbonden met de doelstellingen en zorgen zo voor een hoge kwaliteit van het werk.

Voor meer informatie kijkt u op www.allaboutchange.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]