(Persbericht) Rijswijk, maart 2011 Als gevolg van het snel groeiende aantal opdrachten heeft All IT Rooms een nieuwe medewerker aangetrokken: Richard van Son.

Richard van Son is in februari in dienst getreden bij All IT Rooms. Hij vervult binnen de organisatie de rol van projectleider. Van Son heeft meer dan tien jaar ervaring in de wereld van computerruimtes en datacenters. Eerder werkte hij onder andere voor Getronics, Koning & Hartman en ICT Room.

Van Son is erg blij met zijn nieuwe functie. à¢â‚¬Å“Wij zien dat klanten steeds meer behoefte hebben aan moderne en goed ontworpen computerruimtes. Tegelijkertijd gaan de technologische ontwikkelingen rond de technische infrastructuur van computerruimtes ongekend snel. Voor klanten wordt het dus steeds belangrijker om kwalitatief hoogwaardig en vooral ook onafhankelijk advies te krijgen. Bij All IT Rooms krijg ik volop de kans om klanten op dit punt te helpen.à¢â‚¬

Over All IT Rooms
All IT Rooms is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, herinrichten, renoveren, verbouwen of verhuizen van computerruimtes en datacenters. All IT Rooms levert onafhankelijk advies, maar stelt ook plannen van eisen op, maakt rapportages over computerruimtes, begeleidt aanbestedingen, schrijft bestekken, bouwt computerruimtes en verzorgt ook de serviceverlening en het beheer. All IT Rooms beschikt over alle benodigde kennis die van belang zijn voor een computerruimte: bouwkundige voorzieningen, klimaatbeheersing, beveiliging, noodstroom, IT, elektrotechniek, verhoogde vloeren en management. Kijk voor meer informatie op www.allitrooms.nl.