GEMERT, 8 juli 2010 ReplaceDirect, de online specialist in onderdelen en accessoires voor mobiele apparatuur, is aangewezen als officiële parts-supplier voor Acer en Packard-Bell in de gehele Benelux. Dit betekent dat Acer of Packard Bell bezitters bij elk optredend laptopprobleempje zich voortaan direct tot de ReplaceDirect.nl webwinkel kunnen wenden voor een vervangend onderdeel.

Acer en Packard Bell zijn twee van de meest populaire en gerenommeerde merken in de Benelux als het gaat om desktop, notebook en netbook computers. Gezien het grote aantal in omloop zijnde Acer en Packard Bell laptops bestaat er onder de bezitters van deze merken een reële vraag naar vervangende onderdelen, waarmee bepaalde beschadigingen of defecten eenvoudig zijn te verhelpen. Deze originele onderdelen zijn nu gemakkelijk verkrijgbaar bij ReplaceDirect.nl, direct vanaf de bron.

Elk 'bouwsteentje' op voorraad
De webshop van ReplaceDirect is gekend om de levering van onderdelen en accessoires voor alle merken notebooks en netbooks. Het gaat dan om bijvoorbeeld HP onderdelen, Asus onderdelen, Dell onderdelen, Apple onderdelen, Compaq onderdelen en Toshiba onderdelen, waaronder accu‘˜s, adapters, LCD beeldschermen, keyboards, harddisks en fankoelers. In het geval van Packard Bell en Acer zet ReplaceDirect nu een stap verder en zijn nà³g veel meer parts uit voorraad leverbaar, of het nu gaat om processors, moederborden, touchpads, interne kabels, connectors of onderdelen van de behuizing; letterlijk à©lk bouwsteentje van de laptop, groot of klein, is uit voorraad leverbaar bij ReplaceDirect.
ReplaceDirect Sales Manager Lennaert van Offenbeek vertelt over de uitbreiding van het programma: à¢â‚¬Å“Het volledige assortiment van Acer en Packard Bell onderdelen is een perfecte aanvulling op ons bestaande productgamma. Bovendien hebben wij alle benodigde kennis over deze producten in huis. Daardoor kunnen wij elke vraag van eindgebruikers over Packard Bell en Acer onderdelen beantwoorden.à¢â‚¬

Vervanging door professionals
Na de levering door ReplaceDirect van een nieuw, los Acer of Packard Bell vervangend product is het probleem voor de gebruiker nog niet opgelost; het onderdeel moet ook nog geplaatst worden. Particulieren met voldoende technische kennis kunnen uiteraard zelf de herstelwerkzaamheden ter hand nemen. Voor bepaalde onderdelen zoals toetsenborden, klepjes en desnoods beeldschermen is dat nog wel realiseerbaar. Maar voor ingewikkeldere vervangingen is het verstandiger de reparatiehandelingen over te laten aan vakmensen. Zoals de professionals van de vermaarde ReplaceDirect reparatieafdeling, die niet terugdeinzen voor een complexe vervanging van een CPU koeler op het moederbord. De reparatieservice is bovendien uiterst snel: in de meeste gevallen heeft de eigenaar de gerepareerde laptop weer binnen drie dagen terug. Dit geschiedt bovendien op basis van no cure, no pay: is reparatie onmogelijk, dan betaalt de klant niets.