(Persbericht) ALLE HOTELKAMERS 11 MINUTEN LANG VOOR 11 EURO
Postillion Hotels viert op 11 november de lancering van nieuwe website

Utrecht Bunnik, 8 november 2011 - Postillion Hotels lanceert op de speciale datum 11-11-11 de nieuwe website www.postillionhotels.com. Om dit te vieren, geeft de keten op die unieke datum om 11 uur 11 minuten lang kamers weg voor 11 euro. In 2010 werd de keten met 6 hotels geherpositioneerd en kreeg een meer eigentijdse uitstraling. Nu volgt dan ook de nieuwe frisse en toegankelijke website. Postillion Hotels maakt het boeken van kamers met de beste prijsgarantie zo nog makkelijker.

11 minuten lang, kamers voor 11 euro
Postillion Hotels viert de websitelancering met een ludieke actie waarbij op 11 november 2011 om klokslag 11 uur alle kamers van de zes Postillion Hotels 11 minuten lang geboekt kunnen worden voor slechts 11 euro. Deze prijzen gelden ook voor feestdagen. Men kan kamers boeken bij:
- Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer; gelegen aan het Veluwemeer en vlakbij Strand Nulde
- Postillion Hotel Haren Groningen; op vijf minuten rijafstand van het centrum van Groningen
- Postillion Hotel Arnhem; nabij de rijke natuur van de Hoge Veluwe
- Postillion Hotel Dordrecht; op enkele minuten afstand van het gezellige centrum
- Postillion Hotel Deventer; nabij het historisch centrum van Hanzestad Deventer
- Postillion Hotel Utrecht Bunnik; geheel gerenoveerd en dichtbij Utrecht en Utrechtse Heuvelrug
Informatie en voorwaarden over deze actie staan op www.postillionhotels.com

Communicatie Postillion Hotels
Postillion Hotels is actief op Twitter, Facebook en LinkedIn en staat open voor opmerkingen, suggesties en tips. Gasten kunnen in alle zes hotels gratis gebruik maken van WiFi en worden uitgenodigd om mee te praten via de social media kanalen. Via deze kanalen houdt Postillion de gasten op de hoogte van nieuwe arrangementen, prijzen en speciale online acties zoals de tag #phactie op Twitter en Facebook. De #phactie is een maandelijkse win-actie. Sluit je aan via @postillionhotel, facebook.com/postillionhotels of op de LinkedIn groep.

Achtergrondinformatie Postillion Hotels
Postillion Hotels Nederland is een hotelketen met zes hotels die zijn gelegen aan de belangrijkste snelwegen van Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Postillion Hotels onderscheidt zich van andere hotels door het aanbieden van uitstekende business- en restaurantfaciliteiten en zet met het concept Meet_Work_Stay een nieuwe standaard voor zakenhotels. Daarnaast kan de keten bogen op een jarenlange traditie van gastvrijheid; de eerste vestiging ging meer dan vijftig jaar geleden open onder de naam Motoresto. In 2010 werd de naam veranderd in Postillion Hotels. www.meetworkstay.com en www.postillionhotels.com