Groningen, 25 september 2009 Oktober staat weer voor de deur en dat staat garant voor boswandelingen, kastanjes zoeken en niet te vergeten..Dierendag! Op 4 oktober staan we allemaal even stil bij het welzijn van alle dieren in de wereld en verwennen we ons huisdier even extra. Vanaf nu is het mogelijk om dit, op een wel heel smakelijke manier te doen.

´Dierendag is dà© dag om je trouwe twee- of viervoeter eens extra in het zonnetje te zetten´ vertelt Ruben Sleurink, eigenaar van ontbijtservice Desayuno.nl. ´En mensen in het zonnetje zetten dat doen wij elke dag, waarom dan ook niet eens onze huisdieren! Speciaal voor Dierendag hebben wij een echt Dierendag ontbijt samengesteld.´ Het ontbijt bestaat uit een heerlijk ontbijt voor het baasje en een vrolijk ingepakte mand met allerlei lekkernijen en speeltjes voor het huisdier. ´Mensen kunnen nu echt eens samen met hun huisdier ontbijten.´, zegt Sleurink met een knipoog.

´Huisdieren horen tegenwoordig echt bij het gezin en ook die wil je weleens verwennen! Daarom zijn wij de eerste ontbijtservice die zo´n ontbijt aanbieden en we hebben al hele leuke en enthousiaste berichten gekregen. En wat is er leuker om een glimlach op iemands gezicht te toveren? Dat is juist onze doelstelling, om mensen te verrassen!´

Noot voor redactie:
Ruben Sleurink
[email protected]
06 122 86 221

Website: http://www.desayuno.nl