Minder stress en tijdverlies met de totaaloplossingen van Jalema archiefsystemen.

Jalema (‘dé specialist in archivering’) laat tijdens de DRUPA de totaaloplossing zien voor een van de grootste problemen waarmee mensen in de moderne informatiemaatschappij kampen: ‘waar is de informatie die ik nodig heb?’

Dit probleem kost organisaties wereldwijd elk jaar weer miljarden euro’s en wordt alleen maar groter. Misschien nog wel erger dan de verloren tijd is de onrust en het verlies van focus dat ermee gepaard gaat. Het gevolg: stress en teruglopende productiviteit. Kansen worden gemist, omzet gaat verloren.

Relax! Jalema’s totale filing concept voorziet in eenvoudige archiefoplossingen voor elke situatie en elke werkplek. Zoeken wordt vinden, ergernis, stress en tijdverlies behoren tot het verleden.
Er zijn oplossingen voor een werkplek, afdeling, of een hele organisatie. Voor de dagelijkse administratie, het orderarchief, personeelsarchief, cd- archief en het statisch archief.

Jalema is gespecialiseerd in het analyseren en kanaliseren van informatiestromen. Het bedrijf helpt organisaties en ondernemingen informatie zodanig te bewaren en beheren dat die te allen tijde met een minimum aan tijd en handling beschikbaar is. De Jalema archiefadviseurs staan organisaties desgewenst terzijde bij het inventariseren van de problematiek en het creëren van de oplossing.

De basis van dit ruimte- en tijdbesparende Jalema archiefsysteem is de unieke éénpuntsophanging waarmee de archiefmappen lateraal (dat wil zeggen: dwars) aan een profiel worden gehangen. Hierdoor bespaart het systeem tot 45% aan ruimte ten opzichte van bijvoorbeeld vierladekasten.

Door inventief gebruik van kleurcoderingstechnieken en uitgekiende accessoires – zoals het unieke hechtmechaniek ‘JalemaClip’ en (gepersonaliseerde) tabbladen – is een Jalema archiefsysteem uiterst overzichtelijk. Dit bespaart veel tijd bij het opbergen en terugvinden van files.

Op de stand 4A52 op de DRUPA (29 mei tot 11 juni in Düsseldorf) wordt Jalema’s totale filing concept gepresenteerd.

Speciaal voor mappenfabrikanten wordt op de stand ook de Jalema ClipStripper gedemonstreerd. Met deze machine kunnen zij kosteneffectief een zelfklevende JalemaClip of stripper in mappen aanbrengen.

 

Over Jalema
Jalema produceert en verkoopt een breed scala aan producten op het gebied van opbergen, archiveren en presenteren. Naast een uitgebreid mappenprogramma (Secolor, DESI-line en Infinio) heeft Jalema ook presentatiesystemen (o.a. Flex-o-Frame) voor diverse toepassingen. De JalemaClip hechtmechanieken in de verschillende verschijningsvormen mogen zeker niet ontbreken. Naast deze in eigen huis geproduceerde Jalema-producten biedt Jalema kantoorartikelen die geselecteerd worden bij zorgvuldig gekozen leveranciers.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website: www.jalema.com