(Persbericht) Uniek activiteitenprogramma met trick-show van David Edwards.

18 t/m 20 februari 2011, Brabanthallen ‘˜s-Hertogenbosch

Van 18 februari t/m 20 februari 2011 vindt in de Brabanthallen ´s-Hertogenbosch de eerste editie plaats van het Alles over Golf & Lifestyle Event. De organisatie biedt de verwachte duizenden bezoekers een activiteitenprogramma zoals dat nog nooit eerder in Nederland is vertoond. Het hele evenement staat bol van masterclasses en demonstraties waarmee de golfliefhebbers op hun wenken worden bediend. Met de samenwerking met David Edwards garandeert de organisatie zeker spektakel en een ongekend hoog niveau van golf entertainment.

Elke dag een wervelende show
Alle dagen van het evenement zal Edwards een trick show verzorgen dat zowel bij beginnende als (ver)gevorderde golfers de nodige emoties zal losmaken en de oh‘˜s en ah‘˜s zullen dan ook niet van de lucht zijn. Edwards staat bekend om zijn ongelofelijke ´trick-shots‘˜ en zijn wervelende show. Zelfs onder zijn collega‘˜s is hij een graag geziene gast. Bij de laatste Ryder Cup heeft hij ook zijn kunsten aan een groot en enthousiast publiek vertoond.

Edwards is wereldrecordhouder met zijn beroemde Scissor Hands shots, waarbij hij 310 ballen wegslaat in minder dan drie minuten tijd. Nog nooit eerder kon het Nederlandse publiek zich op een evenement vergapen aan de behendigheid van deze oud European Tour speler. Alleen zijn komst is al een reden voor een bezoek aan dit mooie evenement.

Het Alles over Golf & Lifestyle Event staat drie dagen lang geheel in het teken van golf en lifestyle, met de nieuwste trends en ontwikkelingen en een breed aanbod in hoogwaardige producten, diensten en services. De deelnemende bedrijven komen uit de sectoren: golf, wellness, auto‘˜s, culinair, tuinen, wonen, gadgets en fashion.

Meer informatie over het Alles over Golf & Lifestyle Event is te vinden op: www.allesovergolfenlifestyleevent.nl.

Openingstijden

Vrijdag 18 februari 2011 10.30 21.00
Zaterdag 19 februari 2011 10.30 18.00
Zondag 20 februari 2011 10.30 18.00

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Alles over van alles B.V. organiseert het Alles over Golf & Lifestyle Event 2011.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anoeska Hagenstein.
Alles over Golf & Lifestyle Event
T +31 651157897
E [email protected]
W www.allesovergolfenlifestyleevent.nl