Woerden, 5 maart 2010 Vandaag heeft Alliance haar nieuwe website (www.alliancebv.com) gelanceerd. Op de nieuwe website vinden potentiële opdrachtgevers geheel conform de werkwijze van Alliance overzichtelijk alle relevante informatie omtrent de diensten van Alliance. Alliance is expert in specialistisch onderhoud. Door geheel Nederland worden grote projecten succesvol afgerond. Veiligheid is daarbij een belangrijk aspect. Opdrachtgevers kiezen er dan ook steeds vaker voor om binnen een specialistisch reinigingsproject de verkeersveiligheid door Alliance te laten verzorgen. Alliance ziet de vraag naar specialistisch onderhoud toenemen.

Kiezen voor kwaliteit

à¢â‚¬Å“We zien daarbij dat opdrachtgevers steeds vaker voor ons kiezen op basis van kwaliteità¢â‚¬, stelt Marcel de Vries, eigenaar van Alliance. à¢â‚¬Å“Het onderhouden van bruggen en viaducten is specialistisch werk dat vraagt om de juiste expertise. Wij hebben al deze expertise zelf in huis en kunnen daardoor flexibel schakelen binnen grote projecten. Voor onze opdrachtgevers is dat een geruststellende gedachte. Om deze kwaliteiten ook op de website te laten terugkomen is er gekozen voor een transparanter webdesign. De overzichtelijkheid van de website onderstreept onze visie van zaken doen.à¢â‚¬

Over Alliance

Alliance (www.alliancebv.com) biedt professionele diensten op het gebied van schoonmaak en specialistisch onderhoud. Alliance staat voor vakwerk en zijn experts in het onderhouden van bruggen en viaducten. Maar ook voor glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, het onderhoud aan gebouwen à©n verkeersmaatregelen weten veel opdrachtgevers Alliance te vinden. Naast schoonmaak en specialistisch onderhoud levert Alliance gecertificeerd personeel voor het plaatsen en onderhouden van verkeersmaatregelen of verkeersregelaars.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel de Vries, eigenaar van Alliance, telefoon 0418 - 594019, e-mail [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular