(Persbericht) Woerden, 31 mei 2011 AllSolutions, specialist in online bedrijfssoftware, voorziet InTraffic met AllSolutions QX2 van een volledig geïntegreerde online bedrijfssoftware oplossing. InTraffic, een organisatie voor advies, implementatie en beheer van informatiesystemen op het gebied van mobiliteit, krijgt daarmee op eenvoudige wijze beter inzicht in haar projecten en het projectrendement. AllSolutions QX2 biedt InTraffic de mogelijkheid om de processen zoals ontwikkeling en onderhoud te integreren over de verschillende afdelingen heen.

Voor de modules CRM, HRM, financieel en projecten gebruikte InTraffic voorheen verschillende pakketten die zij wilde vervangen door à©à©n gebruiksvriendelijke totaaloplossing. Deze oplossing moest de primaire bedrijfsprocessen ondersteunen en het management beter en sneller van betrouwbare stuurinformatie voorzien. AllSolutions QX2 levert op deze manier een belangrijke bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen van InTraffic.

Martin Sanchez, financieel manager bij InTraffic: à¢â‚¬Å“Wij zochten een schaalbare en flexibele oplossing die mee kan groeien met ons ambitieniveau. Met AllSolutions QX2 kunnen wij onze klanten nog beter informeren over de projectvoortgang en daarmee een nog betere dienstverlening bieden. Wij overwegen zelfs in een vervolgfase onze klanten toegang te geven tot de projectrapportage via AllSolutions QX2. Zo kunnen zij op elk gewenst moment inzicht krijgen in de actuele status en is het proces honderd procent transparant.à¢â‚¬

-------------------
Over AllSolutions
AllSolutions is, sinds de oprichting in 1987, specialist op het gebied van geïntegreerde online bedrijfssoftware. Met de oplossing AllSolutions QX2, die is gebaseerd op het SaaS-principe, wordt bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhankelijk toegankelijk. Hiermee zijn organisaties in staat de bedrijfsvoering effectiever en efficiënter in te richten.
AllSolutions QX2 is schaalbaar, snel te implementeren en eenvoudig te gebruiken. De oplossing ondersteunt organisaties op het gebied van CRM, financiële administratie, projectmanagement/ERP, HRM & urenregistratie, ledenadministratie, logistiek & verhuur en service & onderhoud.
AllSolutions richt zich met haar online bedrijfssoftware en diensten op zakelijke dienstverleners, verenigingsorganisaties, handelsondernemingen, onderwijs en de publieke sector. Het bedrijf ontzorgt organisaties bovendien door het gehele implementatietraject, de hosting, het onderhoud en het beheer uit handen te nemen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.allsolutions.nl.

Over InTraffic
InTraffic is een onafhankelijke advies- en serviceorganisatie en levert diensten op het snijvlak van mobiliteit en ICT. InTraffic werkt voor beheerders van infrastructuur, openbaar vervoerders, kennisinstituten en brancheorganisaties. Door de aanwezige domeinkennis kan InTraffic zich binnen de sector van de mobiliteit - een specialist voor de verbetering van de informatievoorziening en technische automatisering noemen.

De dienstverlening van Intraffic is gericht om de informatievoorziening en technische automatisering van haar klanten optimaal af te stemmen op hun bedrijfsprocessen. Naast advisering met betrekking tot de informatievoorziening, ontwerpt, realiseert en test InTraffic ICT-oplossingen. InTraffic kan ook het onderhoud- en beheer van deze ICT-oplossingen verzorgen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.intraffic.nl

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Carola Rijnbeek
035-5822730
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular