(Persbericht)

Als je deze winter de kou maar moeilijk kan vermijden, kies dan een van de winterjassen uit het unieke aanbod van Superdry. Met een ruime selectie jassen om uit te kiezen, kan je er in alle weersomstandigheden goed uitzien!

Een fantastische Superdry jas vinden is vandaag makkelijker dan ooit dankzij de nieuwe Superdry website. Er is een enorm aanbod beschikbaar, zowel van herenjassen als damesjassen. Je kan kiezen voor de altijd succesvolle polaire windjack met kap en nog veel meer winterjassen in de rubriek herenjassen.

Ook bij de damesjassen is er een reeks winterjassen om uit te kiezen: zoals deze tech windjack of deze trenchcoat. In beide productlijnen is er een grote variatie aan stijlen en of je nu een windjack of wat voor type jas ook wilt, je vindt precies wat je wilt op www.superdry.be/be-nl.

Bestellingen worden gratis verzonden in Europa en het Verenigd Koninkrijk, bezoek de website dus vandaag nog!

Over Superdry
Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en is actief in het Verenigd Koninkrijk en internationaal. Superdry is opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld. Kom meer te weten over de fantastische Superdry jassen op hun nieuwe website.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Voor persinformatie:
Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: mailto:[email protected]
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QW