Persbericht

De jaren dat aluminium kozijnen in slechts een paar verschillende profielen en kleuren konden worden vervaardigd liggen al heel ver achter ons. Inmiddels is er voor iedere smaak wel een profiel en kleur beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld zeer slanke renovatieprofielen en zijn aluminium kozijnen in meer dan 400 kleuren beschikbaar.

Voor ieder wat wils dat is het uitgangspunt van Hollman Aluminium BV, leverancier van aluminium kozijnen, schuifpuien, zonweringen en meer. Het moet wel heel erg gek lopen wil iemand niet iets naar zijn of haar zin kunnen vinden, aldus het bedrijf uit Berlicum. Voor ieder type woning heeft het bedrijf een passend profiel om aluminium kozijnen en schuifpuien uit te vervaardigen. Ook de klanten die hogere isolatiewaardes verlangen van hun kozijnen kunnen kiezen voor een extra geïsoleerd profiel.

Heel veel verschillende kleur mogelijkheden bij schuifpuien.Kleuren zijn relatief en veranderen door lichtinval en objecten die zich naast een object, zoals een aluminium kozijn of schuifpui, bevinden. Het is daarom heel erg handig dat men tegenwoordig kan kiezen uit een pallet van meer dan 400 kleurtinten. Aluminium kozijnen en schuifpuien kunnen van binnen en buiten verschillen van kleur. Zo is het dus mogelijk om de kozijnen en schuipuien van buiten te laten matchen met de gevelkleuren en binnen te combineren met bijvoorbeeld vloeren, meubels etc.

Verschillende stijlen en kleuren aluminium kozijnenNaast de vele keuzes omtrent kleuren en stijlen zijn aluminium kozijnen en schuifpuien tegenwoordig zeer goed geïsoleerd. Dankzij een thermische overbrugging, ook wel koudebrug genoemd, wordt de geleiding van warmte te kou tot een minimum beperkt. Ook zijn aluminium kozijnen en schuifpuien het meest duurzaam. Aluminium is namelijk 100% recyclebaar.

Wilt u meer informatie over aluminium kozijnen en schuifpuien dan kunt u terecht bij Hollman Aluminium BV in Berlicum.

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular