(Persbericht) Vrijdag 23 september 2011 begon er weer een nieuwe groep Klusseniers met de starterstraining. Het tekent de positie en continuïteit van De Klussenier. Klussers met de ambitie een klussenbedrijf te starten komen vaak terecht bij De Klussenier. Door de vele voordelen ten opzichte van plaatselijke klusbedrijven en jarenlange ervaring ervaren de franchisenemers, De Klusseniers, steeds weer de kracht van het merk.

Continuïteit en kwaliteit
De Klussenier kiest altijd voor kwaliteit, wat terug te zien is in het selectiebeleid. Niet iedereen komt door dit traject, dit waarborgt de kwaliteit en continuïteit. Ondanks deze procedure blijft de belangstelling groot voor De Klussenier.

Voordelen ten opzichte van andere klusbedrijven
Waarom kiezen zelfstandige klussers voor De Klussenier? Als franchisenemer heb je meerdere voordelen. De bedrijfsvoering wordt door veel starters en is vaak onderbelicht. Zelfs met een succesvolle start kan een ondernemer, door te weinig aandacht te besteden aan de bedrijfsvoering, alsnog niet slagen. Met het oog hierop biedt De Klussenier ondersteuning in de bedrijfsvoering. Wij helpen je bij:
ïÆ’Ëœ Administratie
ïÆ’Ëœ Calculatie
ïÆ’Ëœ Offertes opstellen
ïÆ’Ëœ Marketing
ïÆ’Ëœ Inkoop
ïÆ’Ëœ Omgang met de klant
ïÆ’Ëœ En nog meer

Ambitie om professioneel klusser te worden?
Beheers jij het veelzijdige vakmanschap? Wil je onderdeel worden van een sterke organisatie met ervaring en betrokkenheid? Ga dan naar www.eigenbedrijf.klussenier.nl voor meer informatie en een vrijblijvende aanvraag.