Bonaire Kralendijk - Nederland Amsterdam: maandag 26 juni 2012, De 19 jarige Miss Bonaire Ana Maciel op bezoek in Nederland.
De jurken van Laurisa designed by Cora en Greg zijn zeer geliefd bewijst weer de keuze van de officiële Miss Bonaire organisatie.

Miss Bonaire organisatie heeft de 19 jarige Ana Maciel is gekroond tot Miss Bonaire 2012. Ana Maciel zal deelnemen aan de Miss World 2012 verkiezing gehouden in Ordos, Inner Mongolia, China.

Ana Maciel is geboren in Venezuela en als baby groot gebracht op Bonaire. Ze heeft haar versnelde studie SPW4 cum laude afgerond en haar ambitie ligt in een vervolg studie journalistiek in Nederland. Ana Maciel heeft werkervaring opgedaan in de thuiszorg waar ze met hart en ziel heeft gewerkt met kinderen. Ana Maciel heeft zoals ambassadrice Carice van Houten van de flora en fauna van Bonaire met dezelfde passie ingezet voor ditzelfde doel.

Bonaire maakt deel uit van Rijks Caribisch Nederland als bijzondere gemeente van Nederland. Dit jaar is het voor het eerst dat Bonaire onder deze bijzondere staatsvorm een kandidaat zal laten deelnemen aan de prestigieuze Miss World 2012 verkiezing.

Miss World verkiezing zal voor de 62 maal gehouden worden en dit jaar in Ordos in Mongolië, China. Miss World is een van de toon aangevende miss verkiezingen wereldwijd en de kick off zal zijn op 18 juli en de finale op 18 augustus 2012.
De Miss World verkiezing telt 120 deelneemsters uit verschillende landen, vorig jaar ging Ivian Sarcos uit Venezuela met de titel.

Voor de prachtige creaties van Laurisa inspired heeft de Miss Bonaire organisatie gekozen om Ana Maciel een 9 uur durende reis naar Nederland te laten maken. In Nederland zal Ana Maciel haar ontwerpers Cora en Greg ontmoeten om de laatste hand te leggen aan de Evening Gown waarmee Ana Maciel de jury en vooral de wereld zal moeten betoveren.

De ontwerpers Cora en Greg hebben samen jarenlange ervaring en hebben in het verleden meerdere malen hoog gescoord met hun creaties.
De ontwerpers zijn zeer deskundig en hebben een "sixth sense" voor het ontwerpen en maken van de meest prachtige japonnen en gala kleding.

Ana Maciel zal vanaf 26 juni 2012 tot haar vertrek op 17 juli 2012 haar verdere intensieve voorbereiding voortzetten in Nederland.

bron: www.laurisa.com

www.missicons.com

www.missbonaire.com

www.missworld.com