De AMCF is een stichting die opvangcentra voor honden, katten, paarden, ezels enz. wereldwijd (dus ook in Nederland) ondersteunt met medicijnen, medische hulpmiddelen en aanverwante (veterinaire) zorg producten. Op 20 augustus heeft de AMCF het Keurmerk Goed Besteed ontvangen.

 

Waarom

De AMCF is opgericht om objectief en onpartijdig het ´Rode Kruis´ voor de dieren in opvangcentra te worden. Veel opvangcentra hebben nauwelijks geld voor voedsel, laat staan voor medische zorg of iets simpels als speelgoed. De AMCF helpt dieren beter te worden en/of biedt een stukje plezier in hun moeilijke leven.

 

Wat

De AMCF heeft uw hulp nodig. Behalve medische middelen als pijnstillers en anti-biotica, zijn ook bijvoorbeeld vlooien-, ontwormings- en ontsmettingsmiddelen, oor/oogverzorgingsproducten enz hard nodig. Maar ook aan ´zorg´ producten als halsbanden, riemen, speeltjes, borstels, nagelkniptangen is een ernstig tekort. U kunt helpen door deze zaken in te zamelen maar ook door donateur te worden.

 

Waar

Bezoek onze website www.amcf.nl voor meer informatie over de opvangcentra die ondersteund worden, wat er nodig is en hoe u kunt helpen. En vergeet vooral niet de webshop te bezoeken met o.a. prachtige kaarten waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de stichting. 

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter Betty Mercey Heideman (auteur van het boek Allochtone Viervoeters) op [email protected] of per telefoon 0033 386 78 74 42. (Kvk 1722 9476.)

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular