(Persbericht) Hallo, Dit wil ik U vertellen.
VS-soldaten radioactief besmet na reddingsmissie.
TOKIO - De Amerikaanse Zevende Vloot heeft zijn schepen
en vliegtuigen weggestuurd uit de buurt van de Japanse kerncentrale
omdat er te veel straling werd gemeten aan boord van ondermeer
het vliegdekschip USS Ronald Reagan, dat zich op dat ...
---- Japan veegt de waarheid onder het tapijt. het is NU een echte RAMP.!!!.
Na diverse onderzoeken is mij gebleken dat de Nederlandsche Gemeenten en Ministerie R.I.V.M.
niet van plan zijn om stralings beschermende Jodium tabletten beschikbaar te stellen voor de Nederlandse bevolking. Deze Kaliumjodaattabletten zijn alleen
via R.I.V.M naar Gemeenten naar Apotheken naar de Mensen te verkrijgen. Deze weg is Hartstike Doodlopend, er is geen beweging in te krijgen.
Iedereen wijst naar de ander en niemand heeft de wil
om aktie te ondernemen om het mogelijk te maken dat je in Nederland deze Jodiumtabletten zou kunnen verkrijgen of zelf zou kunnen kopen. Dit is een Grote schande. Deze Anti-stralings tabletten moeten voor iedere Huishoud apotheek beschikbaar komen.
Het voorkomt kankergevallen op grotere schaal en in induvidele gevallen. Nu er in JAPAN al 3 Kerncentrales geexlodeerd zijn en er bij 1 al een aktieve Meltdown bezig is, Dan smelt de kern door de bodem heen de aarde in en ontstaan er Atoomkernfusie reacties, dan komt er een onvoorstelbare gegantische hoeveelheid Radio-aktive Atoom straling vrij die via de hogere lucht lagen zeker ook over Europa en Nederland verspreid wordt en hier ook naar beneden dwarreld. Je ziet het niet.
Dus zou Nu op dit moment deze beschermende Jodium tabletten al uitgedeeld moeten worden.
Maar nee hoor Nederlandsche bestuurders zijn op grote schaal niet thuis, ze willen er zelfs niets van weten, bang voor Paniek zeggen ze.
Dus de Nederlandsche bestuurders zien liever dat de Hele Nederlandsche bevolking verhoogde stralings ziekten oploopt dan dat ze alert hun werk doen om
deze Rampen te voorkomen en Jodiumtabletten verspreiding mogenlijk te maken binnen 3 dagen.
De tijd is erg kort want Kern-specialisten zeggen dat de straling binnen 6. dagen Nederland en Europa bereiken Zal. Er zijn al 2.dagen van om.
Dus is mijn vraag aan De PERS in het algemeen. Jullie kunnen de overheid en Gemeentes en de G.G.D's en het R.I.V.M. hier mee snel Confronteren en wakker schudden. Aktie is NU geboden.
Wilt U dit bericht gratis en op grotere schaal verspreiden. Ik heb geen geld hier voor.
Aktiveer U de Gezondheid van Nederland.
Anti stralings Tabletten moeten NU uit gedeelt worden.
Je moet ze kunnen kopen of/en te verkrijgen zijn.
14-03-2011 Afzender C. van Leeuwen, Drachten.

Meer informatie: aktivator.marktplaza.nl