Afgelopen dinsdag bracht Apple Aperture 3 uit, dat meer dan 200 nieuwe functies bevat. Een uiterste fijne timing van Apple topman Steve Jobs, aangezien Professional Imaging 2010, hà©t driedaagse event voor professionele fotografen uit de Benelux, op 7 maart van start gaat in Nieuwegein. College of MultiMedia (CMM) heeft een primeur op Professional Imaging 2010. Het opleidingsinstituut zal namelijk dagelijks workshops verzorgen, die volledig gericht zijn op de dagelijkse workflow van de professionele fotograaf en waarin onder andere de nieuwste functies van Aperture 3 behandeld zullen worden.

De workshops worden gegeven door een aantal van CMM's Apple Certified Trainers in een speciaal voor CMM ontworpen trainingsruimte op het evenement. Deelname aan de workshops is kostenloos, vooraf aanmelden is sterk aangeraden. Registreren is uitsluitend mogelijk via www.creativepro-events.eu.

Gecertificeerde training in Aperture 3
Na de primeur op Professional Imaging 2010, start CMM direct met het aanbieden van de officieel gecertificeerde cursus in Aperture 3. Na afronding van deze cursus, hebben deelnemers de mogelijkheid om het bijbehorende Apple examen te maken, waarmee een officiële Apple Pro certificering behaald kan worden.