(Persbericht) Eindhoven 21 oktober 2011 Vanaf half 2012 wordt het APICS/CSCP examen gebaseerd op nieuwe lesstof. De lesstof wordt naar verwachting ook nog eens uitgebreid met 300 pagina‘˜s!

In december 2011 en in maart 2012 is het nog mogelijk om examen te doen op basis van het huidige studiemateriaal. Vanaf half 2012 krijgen kandidaten voor het APICS/CSCP examen te maken met een extra studielast.

Uniek Nederlandstalig lesmateriaal
Met de absoluut unieke, Nederlandstalige schriftelijke cursus Certified Supply Chain Professional (APICS/CSCP) kan, indien gewenst, morgen al gestart worden.

Voor meer informatie kijk op onze website: http://www.imf-online.com/vakgebieden/productie-logistiek/Certified_Supply_Chain_Professional.php

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het logistieke, ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.