APICS/CSCP lesstof en examen veranderen ingrijpend!(Persbericht) Eindhoven 21 oktober 2011 Vanaf half 2012 wordt het APICS/CSCP examen gebaseerd op nieuwe lesstof. De lesstof wordt naar verwachting ook nog eens uitgebreid met 300 pagina‘s!

In december 2011 en in maart 2012 is het nog mogelijk om examen te doen op basis van het huidige studiemateriaal. Vanaf half 2012 krijgen kandidaten voor het APICS/CSCP examen te maken met een extra studielast.

Uniek Nederlandstalig lesmateriaal
Met de absoluut unieke, Nederlandstalige schriftelijke cursus Certified Supply Chain Professional (APICS/CSCP) kan, indien gewenst, morgen al gestart worden.

Voor meer informatie kijk op onze website: http://www.imf-online.com/vakgebieden/productie-logistiek/Certified_Supply_Chain_Professional.php

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het logistieke, ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.Comments are closed.
%d bloggers liken dit: