(Persbericht) CTB Personele Systemen introduceert de app Cobra Mobile en maakt daarmee als eerste HR self service beschikbaar op de smartphone en tablet. Cobra Mobile geeft medewerkers altijd en overal toegang tot personeelsinformatie en HR taken. CTB Personele Systemen anticipeert met deze innovatieve eHRM app op Het Nieuwe Werken en het groeiende aantal mobiele medewerkers. Het bedrijf demonstreert Cobra Mobile tijdens het seminar: Aan de slag met Het Nieuwe Werken, op 19 april 2011 in het kantoor van Microsoft te Schiphol.

Cobra Mobile biedt een mix van HRM-functies en business social media. Zo blijft men altijd en overal op de hoogte van welke collega's jarig zijn, verlof hebben en van het interne nieuws. De app vereenvoudigt het contact met collega's. Ook kan men onderweg verlof aanvragen en persoonlijke gegevens inzien zoals de loonstrook. Uiteraard goed beveiligd, waarbij medewerkers zelf bepalen welke gegevens voor collega's te zien zijn, bijvoorbeeld welke telefoonnummers en social media profielen. Managers kunnen uitgebreide persoonsinformatie van de eigen medewerkers bekijken en ontvangen signalen over belangrijke gebeurtenissen. Cobra Mobile biedt ook de mogelijkheid om foto‘˜s als taak naar de personeelsadministratie te sturen, zoals het indienen van te declareren bonnen of het identiteitsbewijs bij in dienst treden.

Cobra Mobile werkt samen met de Cobra eHRM software van CTB Personele Systemen en vereenvoudigt het concept van selfservice personeelsmanagement. Een ontwikkeling die inspeelt op Het Nieuwe Werken, waarbij mensen steeds meer met collega's en partners buiten de eigen afdeling en organisatie samenwerken. Cobra Mobile komt als eerste beschikbaar voor de Apple iPhone. Meer informatie is te vinden op: http://www.mobilehr.nl/

Over CTB Personele Systemen
CTB Personele Systemen is een full service dienstverlener in HRM en salarisoplossingen voor organisaties in alle branches. De Cobra eHRM-software staat garant voor betrouwbare en innovatieve HRM en salarisdienstverlening, van in huis verwerking tot en met volledige uitbesteding van HR en Salarisadministratie. Periodiek worden 500.000 salarisstroken verwerkt in Cobra waarmee CTB Personele Systemen behoort tot de grote HR- en salarisdienstverleners van Nederland.