Wat is er nou meer ontspannen dan een weekendje lekker city trippen in Barcelona! Vanuit uw eigen appartement in Barcelona kunt u de hele stad bezoeken. Met het vliegtuig bent u vanaf Amsterdam in ongeveer 2 uur vliegen in Barcelona, eenmaal aangekomen ontspant u zich in uw mooie Spaanse appartement. Vervolgens kunt u op uw gemak de stad gaan verkennen, wat zeker de moeite waard is!

Een eigen appartement in Barcelona is geweldig, maar in de stad zijn ook oneindig veel mogelijkheden! Zo kunt u overdag de vele bezienswaardigheden bekijken zoals de ´Sagrada Familia‘˜, een basiliek in het centrum van Barcelona ontworpen door de beroemde architect Antoni Gaudi. Ook kunt u Europa‘˜s grootste voetbalstadion Camp Nou, het stadion van FC Barcelona bezoeken. In dit stadion is een museum gevestigd waar veel sporen van Nederlandse voetballers die ooit bij deze club hebben gespeeld terug te vinden zijn. Naast de vele bezienswaardigheden heeft Barcelona ook een prachtig strand waar u heerlijk een dagje bij kunt komen van de vele indrukken die Barcelona u gegeven heeft. Dit strand staat samen met onder andere Miami en Rio de Janeiro op de lijst van beste stranden ter wereld!

Na een heerlijke dag in Barcelona te hebben gehad komt u in de avond thuis in uw eigen appartement, hier kunt u even heerlijk bijkomen van de vele indrukken die u gekregen heeft.
In de avond kunt u er voor kiezen zelf een lekkere maaltijd te bereiden in uw appartement in Barcelona, of kunt u er op uit gaan en u laten verrassen door de vele Spaanse restaurants die Barcelona rijk is!
Om extra goed voorbereid op vakantie te gaan in een appartement in Barcelona kunt u het best even contact opnemen met uw reisaanbieder om zo een zorgeloze vakantie te hebben! http://www.interhome.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular