ROTTERDAM - Eind deze week brengt de Nederlandse webshop iPadTeKoop.com de Apple iPad naar Nederland tegen een verkoopprijs vanaf €599,=. Een bodemprijs volgens vele webloggers en trendwatchers die de ontwikkeling rond de iPad al maanden volgen.

Het is nog niet bekend wanneer Apple officeel de iPad in Nederland gaat leveren, naar verwachting is dit einde dit jaar maar dat blijft speculeren. iPadTeKoop.com weet de Apple iPad via goede relaties in de VS te bemachtigen tegen lage inkoopprijzen welke weer in uw voordeel als klant werkt wanneer u uw iPad besteld op iPadTeKoop.com.

iPadTeKoop.com verwacht Vrijdag 16 april rond 18.00 uur de webshop live te zetten, bestellingen die vanaf dan binnenkomen hebben een verwachtte levertijd van 5-15 dagen. Wij van iPadTeKoop.com streven ernaar om binnen 3 weken na lancering van onze webshop binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te kunnen leveren.

- Over iPadTeKoop.com -
IpadTeKoop.com is een initiatief van het Rotterdamse internetpioniersbedrijf i-Concept Internetworks BV. i-Concept heeft ruim 13 jaar ervaring in de ICT en is achter de schermen verantwoordelijk voor vele innovatieve en spraakmakende internet concepten.

Door goede relaties met distributeurs in het buitenland zijn wij in staat om u de Apple iPad te leveren voor een zeer scherpe prijs. Bezoek vooral onze webshop en bestel veilig, voordelig en vertrouwd uw i-Pad.

Voor meer informatie: Jerry Donker, [email protected], www.ipadtekoop.com