Aquasoft Watersystems een bedrijf dat landelijk bekendheid geniet door in alle marktsegmenten aanwezig te zijn met hun waterontharders, van Grote hotelketens, Restaurants, landelijke bekende voetbalclubs tot aan de Bakker op de hoek en duizenden particulieren profiteren dagelijkse van de voordelen van Zachtwater.

De basis van het bedrijf wat reeds 25 jaar werkzaam is in de Nederlandse markt is kwaliteit en vertrouwen. Een No-nonsense mentaliteit en doen wat je zegt! De klant staat bij ons centraal de rest komt dan vanzelf alsdus Henk Kamminga het "opperhoofd" van deze onderneming.

We werken samen in Nederland met een dealer netwerk van rond de 30 dealers. De dealers zijn voor ons de ogen en oren in de markt. Deze mensen staan op de werkvloer, komen bij de klanten thuis en geven gedegen advies. Ook de verkoop geschied veelal via deze specialist die de klant in kwestie kent maar ook meestal voor uitvoering van de installatie zorgt draagt.

Aquasoft Watersystems heeft reeds al meer dan 10 jaar een goed bezochte website Online, de website wordt wekelijks bijgehouden en indien nodig geà¼pdatet, regelmatig worden er nieuwsitems geplaatst en de bezoeker wordt getrakteerd op gedegen informatie bezoek.

Door dat de vraag op internet en via website bezoekers steeds meer toeneemt heeft Aquasoft Watersystems besloten om het aantal websites uit te breiden om nog meer bezoekers te kunnen bereiken en nog meer informatie te verstrekken. Zo hebben alle dealers van Aquasoft een speciale eigen website gekoppeld aan de hoofdsite van Aquasoft. De klant die een Aquasoft waterontharder heeft aangeschaft kan op de Aquasoft website zich aanmelden via www.digiaqua.nl en heeft dan zijn eigen persoonlijke deelsite , erg handig om b.v. even wat zouttabletten te bestellen of een servicebezoek te plannen. Tevens wordt de klant op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Aquasoft lanceert opnieuw enkele websites n.l. www.zout.nu & www.waterontharder.nu ter promotie van de Aquasoft waterontharders deze websites zijn onderling gekoppeld met de moedersite van Aquasoft Watersystems, prachtig ontworpen en snelle websites voorzien van nieuwste technische ontwikkelingen.

Aquasoft Watersystems importeert en distribueert Waterontharders in de Nederlandse markt, een waterontharder onttrekt alle kalk uit het leidingwater waardoor de eindgebruiker geen last heeft van de negatieve invloeden van kalk en kalkaanslag, met een Aquasoft waterontharder bespaart de eindgebruiker op reinigingsmiddelen en energie en Zachtwater is heilzaam voor mensen met o.a. huidproblemen. Een waterontharder van Aquasoft wordt gereinigd met zouttabletten, deze tabletten zijn speciaal samengesteld en verpakt voor Aquasoft.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular