Drunen, 12 maart 2009

Ondanks de onophoudelijke stroom berichten over financiële tegenslagen en de aanhoudende economische malaise, zijn er ook bedrijven die niet terughoudend ondernemen. Na het 30 jaar succesvol besturen van het verhuurbedrijf Verhoeven te Berlicum sluiten Cees en Carolien Verhoeven op 1 april aanstaande hun arbeidscarrià¨re af. Als verhuurbedrijf van party- en horeca benodigdheden hebben zij in Noord Brabant in de loop der jaren een behoorlijke klantenkring opgebouwd.

Toen het tijdstip van sluiting naderde is de firma Verhoeven op zoek gegaan naar een betrouwbare partij die hun klantenkring met hetzelfde enthousiasme en kundigheid kan bedienen. Die partij is gevonden in ´t Arendje Verhuur, gevestigd te Drunen. Deze landelijk opererende organisatie heeft verreweg het breedste verhuurassortiment van Nederland en behoort tot de 10 grootste.

´Wij kunnen onze klanten op 1 april met een gerust hart over dragen´, vertellen Cees en Carolien Verhoeven. ´Als binnenkort hier de deur op slot gaat weten wij in ieder geval dat de klanten waar we jaren mee hebben samengewerkt in goede handen komen. Met die gedachte kunnen wij echt van ons pensioen gaan genieten.´

´Deze ideale samenvloeiing van twee bedrijven was voor ons een kans die we niet konden laten gaan´. Sjef Goesten en Bram Cobben zagen direct de voordelen die de overname met zich meebracht. ´Het sterk regionale karakter van de klantenkring van de firma Verhoeven past prima in ons primaire proces. Daarnaast zijn de verhuurassortimenten goed op elkaar afgestemd, zowel wat betreft assortiment als prijs. Met ons brede dienstenpakket verwachten wij de klantenkring van de firma Verhoeven prima van dienst te kunnen zijn. Daarnaast kunnen wij deze klanten een aantal noviteiten uit de branche aanbieden zoals onze onlangs geïntroduceerde Themaconcepten. Zo creëren we een win-winsituatie voor alle partijen´.

Meer informatie over ´t Arendje is te vinden op www.arendje.nl