Ede, 29 oktober 2007 – P&E People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, heeft Arjan Kreuter (31) benoemd tot regiomanager Noord-Oost. In zijn nieuwe functie is Arjan onder andere verantwoordelijk voor de versterking en verdere groei van de klantrelaties van P&E People in de regio’s Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe, Groningen en Friesland.

De afgelopen vier jaar is Arjan Kreuter werkzaam geweest als vestigingsmanager Ede bij P&E People. In het verleden heeft Arjan ruime ervaring opgedaan in verschillende functies. Zo werkte hij binnen de makelaardij en was daar verantwoordelijk voor PR, marketing en communicatie. Door de diversiteit van zijn eerdere werkzaamheden binnen P&E People heeft Arjan veel kennis van de organisatie en de branche.

“Het is voor mij een interessante uitdaging om in de functie als regiomanager Noord-Oost invulling te geven aan de verdere groei van P&E People binnen de branche voor internationale arbeidsbemiddelaars”, aldus Arjan Kreuter. “P&E People is een professionele en gedreven organisatie waar een persoonlijke aanpak en specialistische kennis van de branche centraal staat. Met de bedrijfsspecifieke ervaring van mijn vier jaar als vestigingsmanager, kan ik onze positie binnen de regio verder uitbouwen en verstevigen.”

“De benoeming van een nieuwe regiomanager uit de interne organisatie is een bewuste keuze”, aldus Saskia Rosmalen, commercieel directeur van P&E People. “Door zowel de vakinhoudelijke- als de branchespecifieke kennis van Arjan is hij in staat om de groei van de organisatie verder door te zetten. Daarnaast beschikt Arjan over de juiste ervaring om de commerciële doelen te bereiken en onze service en professionaliteit uit te dragen.”

Over P&E People

P&E People opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers. P&E People selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren en dan met name in productieomgevingen. Dagelijks zijn via P&E People 2300 uitzendkrachten aan het werk. P&E People heeft vijf vestigingen in Nederland in Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur, Reek en Zwolle en zeven vestigingen in Polen. Meer informatie is te vinden op www.pe-people.nl.

P&E People is lid van de Vereniging voor Internationale Arbeidsbemiddelaars (VIA).

Meer informatie:

Marcommit PR

Monique Visser

Tel. 035-5822730 / 06-46182796

E-mail: [email protected]