Zeist, 17 december 2007 – Orga Advies, een middelgroot HR-adviesbureau voor beoordeling en ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties, heeft Arjen Wittenberg (28) aangenomen als sales consultant voor de business unit Orga Toolkit. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand. Daarnaast zal hij adviseren op het meetbaar maken van gedrag in organisaties.

Arjen Wittenberg is zijn carrière vier jaar geleden gestart bij een organisatie die oplossingen ontwikkelt voor gedragsonderzoek bij mens en dier. Het was zijn taak klanten te adviseren rond de automatisering van gedragsonderzoek en strategische samenwerking aan te gaan in het kader van productontwikkeling.

 

Arjen Wittenberg: “Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging. Deze functie omvat een goede mix van inhoudelijk én praktisch bezig zijn met het begeleiden en adviseren van mensen en organisaties op het gebied van HR. Orga heeft mij de kans gegeven mijn ervaring binnen dit veld uit te breiden.”

 -----------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Arjen Wittenberg, sales consultant bij Orga Toolkit.

Over Orga

Orga, een middelgroot HR-adviesbureau voor de ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties, biedt via internet tests aan op het gebied van werving en selectie, assessment, loopbaanadvies en reïntegratie, coaching, training en management development. Met de online toolkit kunnen P&O-professionals op basis van kwalitatieve vragenlijsten een betrouwbaar, genormeerd en valide beeld krijgen van kandidaten tegen lage investeringskosten. Inmiddels heeft Orga meer dan 1000 professionele klanten, zoals uitzendbureaus, loopbaanadviseurs, coaches, selectiepsychologen, detacheringbureaus en recruiters. Dagelijks worden meer dan tweehonderd kandidaten getest. Voor meer informatie over Orga kijkt u op www.orga-advies.nl. Voor de instrumenten kijkt u op www.orga-toolkit.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-58 227 30
E-mail: [email protected]