(Persbericht) De Arnhemse ondernemer Bert Pijpers is met zijn concept GeldZakenGeregeld vorige week genomineerd voor de Innovatie een aanmoedigingsprijs 2010. Deze prijs zal dit jaar voor de vijfde keer worden uitgereikt op het jaarlijkse verzekeringscongres, dit keer te Rotterdam op 24 november aanstaande.

Het concept speelt in op de prikkelingen die er gaande zijn in financiële markt. Denk daarbij aan zorgplicht, beloningstransparantie maar ook het terugdringen van de financieringsbehoefte van de consument. De hoofdsom van de hypotheek is ongeveer 5% lager dan gewoonlijk in de markt.

Door nauw samen te werken met dienstverleners die nodig zijn bij de aan- verkoop van de eigen woning, alle financiële en fiscale zaken daarom omheen zoals een hypotheek, verzekeringen maar ook het regelen van de nalatenschappen, mocht er onverhoopt iets gebeuren met de partner, zijn geregeld in dit nieuwe concept.

En misschien nog wel het meest unieke is dat de consument zijn vingers op de portemonnee kan houden. U bespaart namelijk duizenden euro‘˜s op uw woonlasten. GeldZakenGeregeld heeft 3 cliënten die in de voorbereidingsfase hebben deelgenomen, waarbij besparingen gerealiseerd zijn van 20.000 tot 37.000 euro op de woonlasten.

Om dit concept in de markt te brengen is er een coà¶peratie GeldZakenGeregeld opgericht waarin u als particulier (afname van het pakket) of als ondernemer (samenwerkende dienstverlener) kunt deelnemen.

Informatie kunt aan aanvragen via [email protected] of 026-3550335