Persbericht

De meeste mensen weten erg weinig over Artritis, ook wanneer zij deze diagnose krijgen. Weet je nog dat de dokter de woorden uitsprak: à¢â‚¬Å“Je hebt Artritis?à¢â‚¬. Waarschijnlijk voelde je je slecht geïnformeerd en wist je er zelf ook erg weinig van deze aandoening. Wellicht heb je je gerealiseerd dat het erg belangrijk is alles ervan te weten en ben je op zoek gegaan naar informatie. Een direct antwoord op je vragen en hoe deze diagnose je leven kan gaan beïnvloeden zou natuurlijk erg mooi zijn. Het is in elk geval erg belangrijk om nu te weten wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten.

Laatst werd ik eraan herinnerd dat patiënten die nu de diagnose Artritis krijgen vaak niet weten wat ze kunnen verwachten. Ik kreeg een e-mail waarin het volgende stond: à¢â‚¬Å“Ik heb net de diagnose Artritis gekregen. Hoe lang zal het duren voor ik moet stoppen met werken en ik zorg aan huis nodig heb?à¢â‚¬ Gezien de directheid van dit bericht me aangreep, besloot ik snel  te reageren. De persoon in kwestie wilde dus eigenlijk weten hoe lang het zou duren voordat Artritis ervoor zorgde dat hij niets meer kon.

Het antwoord is niet eenduidig te geven. Het ligt onder andere aan wie de diagnose heeft gesteld en hoe ermee wordt omgegaan.

Orthoklinika

Orthoklinika is een medisch adviesbureau dat is gespecialiseerd in onderzoek naar, en effectieve behandeling van gewrichtsaandoeningen van het bewegingsapparaat waaronder artrose. De focus van Orthoklinika ligt op het bevorderen van de mobiliteit van het menselijk lichaam. Dit houdt in dat u bij Orthoklinika terecht kunt met specifieke gewrichtsproblemen, zoals klachten aan nek, schouders, rug, heupen, knieën, handen en enkels. Orthoklinika helpt u verder. Letterlijk.

Medisch advies op maat

Orthoklinika biedt haar patiënten de mogelijkheid om kosteloos professioneel advies te ontvangen door middel van een zogenaamd E-consult. Op eenvoudige wijze kunt u gebruik maken van ons formulier om uw vragen via Internet aan chirurg dr. De Boer te stellen. Wij streven er te allen tijde naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Resultaatgericht, betrokken en persoonlijk. Dat is Orthoklinika!

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular