Groningen , 27 februari 2009

a.s. Vrijdag 6 maart:
FEESTELIJKE OPEN DAG IN NIEUW PAND NOORDREK BV te WINSCHOTEN

Noordrek BV, producent en leverancier van entresols en magazijnstellingen, houdt a.s. vrijdag 6 maart open dag van 09.00 tot 16.00 uur.
Aanleiding voor deze open dag is de officiële opening van het nieuwe grotere pand aan de A.J. Romijnweg 10 te Winschoten.

Groei van Noordrek : extra werkgelegenheid en betere dienstverlening

Winschoten is een goede locatie voor ons bedrijf aldus Dhr. Peter Muller van Noordrek.
Gelegen aan de A 7 en de Duitse A 31 kunnen de goederen snel worden vervoerd en geleverd aan de diverse opdrachtgevers in Nederland en ook Duitsland.
De nieuwe bedrijfsruimte met 900 m2 magazijnruimte biedt Noordrek de gelegenheid, ondanks deze tijd, meer groei te bereiken.
Dankzij deze grote opslagcapaciteit is voorraad uit levering mogelijk wat de snelheid en de dienstverlening voor de klanten ten goede komt.
Voor de werkgelegenheid tevens een goede injectie: onlangs is extra personeel aangenomen voor o.a. bemanning van de receptie en magazijn.

Noordrek BV Uw Oplossing voor Opslag à¢â‚¬à…“, sinds 2006

Noordrek BV is een dynamisch bedrijf dat de oplossing levert voor elk opslagprobleem. Noordrek verzorgt (maat)oplossingen op het gebied van magazijninrichtingen. Zowel inrichtingen met magazijnstellingen alswel inrichtingen met entresols.

Noordrek ontwerpt en berekent constructies van de tussenvloeren en levert en monteert vervolgens deze vloeren op maat
vanaf enkele tientallen meters. Dit betreft standaard tussenvloeren en tevens op maat gemaakte tussenvloeren.
Ook tandemvloeren en zelfs 3 verdiepingsvloeren zijn leverbaar. Levering is mogelijk tot meer dan duizenden vierkante meters per project.
Hierdoor verdubbelt of verdrievoudigt zich de vloeroppervlakte, dit betekent een enorme ruimtewinst zonder ingrijpende verbouwing.

Alles onder à©à©n dak
Noordrek BV biedt een totaaloplossing van advies, productie en montage.
De service vertaalt zich naar een groot aantal producten en diensten die naadloos op elkaar aansluiten.
Vanaf de eerste afspraak tot en met de oplevering en de after-sales service, kan de klant rekenen op de kwaliteit en service van de mensen van Noordrek te Winschoten. Noordrek is aangesloten bij de Koninklijke MetaalUnie en de NMWT.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular